Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

28.07.2026. 12:34:16
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: kako rasteretiti memoriju na dm500  (Pročitano 2757 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zorans

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

kako rasteretiti memoriju na dm500
« poslato: 26.06.2011. 10:52:27 »
Postovani! OD prije neki dan imam dreambox 500s ,dobio ga sve zajedno sa motorom, postavio sve i sve funkcionise, djelimicno. Imam i shering, ali mi cesto dolazi do zamrzavanja slike na kanalima. Kako sam potpuno novi u svemu ovome, molio bih za pomoc. Kako da iz mog dreamboxa izbrisem sve sto mi ne treba,jer imam osjecaj da koci zbog toga sto mu je memorija full puna. To kazem zato sto sam htio da ubacim kakalnu listu koja je imala1,5 mb a dobio sam poruku da nemam dovoljno memorije.Imam gemminii i ccamd 2.2.0.
Unapried hvala svima koji su voljni da pomognu

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +38/-5
  • Pol: Muškarac
  • Dežurni zajebant Vladix foruma, Antilaser Team HR

Odg: kako rasteretiti memoriju na dm500
« Odgovor #1 poslato: 26.06.2011. 11:19:04 »
Ne treba ti nikakav reset, nego izbriši nepotrebne pljugine. Ostavi samo emulator koji koristiš, isključi epg catch i to bi ti bilo to....
Ili možda da probaš sa drugim image-om, recimo sa evolution....

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • Like: +25/-0
  • Pol: Muškarac

Odg: kako rasteretiti memoriju na dm500
« Odgovor #2 poslato: 27.06.2011. 09:28:10 »
Ako CS  koristiš , pogledaj  dali imaš  mnogo  tih  jeb... fake  kartica  , jel  ti  to  može   mnogo  glavobolje  da uzrokuje , te  kartice  izbriši  , i lakše  če  ti  radit  CS !! Te stvari  možeš  da  pogledaš  , ako  imaš  CCcam  info PHP  ubačen  , što  je  vrlo  korisno , jer točno  vidiš  , što ,
i koliko  kartica  primaš  od  svojih  peerova !! I  imaš  na  našem  forumu
da  provjeruješ  (recimo  Ninz je  stavio  tutuorijal za  CCcam ) kako  se  održava  CS , da ti  ne  bude  davao  probleme !