Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

25.08.2026. 00:21:39
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: power vu  (Pročitano 4748 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Adem

• Junior clan
  • *
  • Like: +1/-1

power vu
« poslato: 07.11.2010. 17:49:25 »
Mozda nije mesto, ali me interesuje jedan odgovor, imam satelit [i gosta, vlasnika risivera] power vu i gosta koji bi zeleo gledati neki program pod nazivom "armforced militari chanels" . Zna li iko na kojem satelitu je i frekfenciju za te programe?

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: power vu
« Odgovor #1 poslato: 07.11.2010. 19:00:22 »

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +38/-5
  • Pol: Muškarac
  • Dežurni zajebant Vladix foruma, Antilaser Team HR

« Odgovor #2 poslato: 09.11.2010. 00:36:36 »
Ako jest, onda ćeš ga uhvatiti jedino ako imaš dobrog frenda u NASA-i i parabolu promjera 25 metara  :D  ;D

Van mreže Adem

• Junior clan
  • *
  • Like: +1/-1

« Odgovor #3 poslato: 13.11.2010. 13:51:45 »
Ako jest, onda ćeš ga uhvatiti jedino ako imaš dobrog frenda u NASA-i i parabolu promjera 25 metara  :D  ;D

Prvo, zao mi je sto nisam odmah odgovorio na post, ali nije me bilo nekoliko dana, drugo, mislim da je to taj, i da ga je ameru dao neki drugi amer koji je gledao programe na kosovu, znaci promer od 25 metara nije potreban [ bleh.gif]  kao sto rekoh, amer je vojno lice, i ima pravo na te programe, ali ja ne znam na kojem su satelitu, I da dodam, jedan od tih programa je i "myAFN" to su neki specijalni americki programi. Znaci te programe je moguce gledati samo na KU bandu. Toliko, ne znam vise sta da pojasnim, ako neko razume, dobro, ako ne, nikom nista. Hvala jos jednom, ili samo jednom.