Kad se upustiš u avanturu zvanu Tajna starog tavana i kreneš tražit nešto što ti treba, sukladno Murphyevom zakonu baš nikad nećeš naći ono zbog čega si i otišao na tavan, ali ćeš naći koječega drugog. Sad; ostaje pitanje zašto nikad ne nađeš ono što tražiš? Kod mene bi odgovor bio: pukne me nostalgija i onda koncentracija ode na kojekakve nekad korisne ili drage stvari. Tako je bilo i ovaj put, pa vam donosim kratak rezime Tajne starog tavana u obliku foto sessiona.
S obzirom da velik dio članova ovog foruma tada nije bio niti u urbanističkom planu

( što je samo dokaz kolko sam mator

) molim spomenute da daljnje pregledavanje fotografija ide isključivo na njihovu odgovornost i da ozljede koje može prouzročiti nekontrolirani smijeh autor ovog posta nikako ne želi preuzeti na svoju dušu.
Pa da krenemo, radi se o 8-bitnim računalima ( Tandy Shack Radio Color Computer, koji je korišten u knjizi koju Vam predstavljam )

Za olakotnu okolnost uzmite u obzir da su tadašnja računala po mogućnostima bila slabija od najjadnijeg današnjeg mobitela.