Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

10.06.2026. 11:08:47
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: gledanje slike na kompiuteru  (Pročitano 2775 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže elvis20

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

gledanje slike na kompiuteru
« poslato: 29.09.2010. 21:41:17 »
 BangHead.gif Interesu je me kako da gledam sliku na kompijuteru sa d boxa znaci kad ukucam ip adresu boxa udem u nj mislim da je sve spojeno ok mogu upravljati boxom sa kompa , e sad me interesuje kako gledati sliku na kompu .

Van mreže ivansandrastasa

• Senior clan
  • *
  • Like: +2/-0

Odg: gledanje slike na kompiuteru
« Odgovor #1 poslato: 30.09.2010. 07:23:38 »
Matori dok se strucnaci ne ukljuce u raspravu mogus samo da te uputim da se malo pripremis za ovu mogucnost, pronadji vladixovu bibliju tj upustvo za dm, ali odprilike dosta ti ova funkcija zavisi od vrste imaga, ja na Gaminu jos nisam uspeo dok ljudi preporucuju PLi Jade image, za ovu mogucnost dm. Sto se tice porgrama koji ti je potreban, videces u upustvu to je VLC pleyer, i postoji mogucnost aktiviranja ove funkcije iz interfejsa dm, kliknes na mala slova na kojima pise bas VLC koji se nalaze u gornji levi deo ekrana, ali opet kazem da dosta zavisi od image. Spominjem da sam i ja  BangHead.gif BangHead.gif BangHead.gif BangHead.gif

Van mreže Igor

• Senior clan
  • *
  • Like: +1/-0
  • Pol: Muškarac

« Odgovor #2 poslato: 30.09.2010. 09:16:44 »
Ubaci PLiJade 3 Maxvar i preko Firefoxa sve fercera za medalju. Ostalo po uputstvu! hello.gif
velemajstor ;-)

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
  • Pol: Muškarac
    • VLADIX.NET

« Odgovor #3 poslato: 30.09.2010. 10:45:10 »
Da, plijade 2 ili 3 radi najbolje sa vlc-om video streaming. Takođe i gemini ne radi loše, ali evolution, nabilo skoro nikako...