Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

11.06.2026. 06:25:51
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Prijedlozi  (Pročitano 4204 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Lance

• Senior clan
  • *
  • Like: +1/-0

Prijedlozi
« poslato: 16.09.2007. 19:41:08 »
Imam par pitanja/prijedloga!

1. Postaviti negdje na vidljivo mjesto link na pracene teme tako da se odmah dodje do njih. U sadasnjem slucaju moram prvo na profil pa notifications and email.
2. Kada se posjetitelj nalazi na nekoj od metabox tema i klikne na prikazu putanje na Metabox bilo bi dobro da browser na pocetnoj strani automatski fokusira dio vezan za metabox a ne da se mora scrollati nazad dolje da se ponovno izabere zeljeni naslov vezan za metabox,

3. Bilo bi fora da imate sticky linkove na stranice gdje se moze vidjeti raspored (na engleskom jeziku) emitiranja programa najpoznatijih paketa,
4. Takoder vjerujem da bi ljude zanimalo koji sve programi imaju mogucnost odabira engleskog jezika,

5. Zasto nebi nigdje na sticky mjestu stajao jedan jasan tutorijal za apsolutne pocetnike (kao sto sam ja) sa slikama za koristenje programa npr. Metabox Key Editor odnosno postupak kako i gdje iz Softcam txt. datoteke copy/paste-at kljuceve za komercijalne pakete tipa D+, Premiere, Multivision itd.
Znaci nacrtat ko malom djetetu!  ;D
Mozda previse trazim ali bi pocetnici sigurno bili zahvalni sto ne moraju biti ovisni o izlasku novih kljuceva u paketu sa softverom negdje na webu.

Pitanje: animirani gifovi ne funkcioniraju?
« Poslednja izmena: 16.09.2007. 20:11:51 Lance »

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Re: Prijedlozi
« Odgovor #1 poslato: 18.09.2007. 21:35:10 »
E da Vladix, kad će proradit animirani avatari, mačak će mi ostat bez kondicije ;D

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
  • Pol: Muškarac
    • VLADIX.NET

Re: Prijedlozi
« Odgovor #2 poslato: 18.09.2007. 22:09:01 »
NOTIFICATION radi, radi i RSS.
STICKY radi.
Za animirane avatare, nisam vidio, mozda ne rade, nije mi vazno.