Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

31.07.2026. 22:52:16
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: ip adresa  (Pročitano 2472 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zoran50

• Junior clan
  • *
  • Like: +0/-0

ip adresa
« poslato: 20.08.2010. 13:07:48 »
ljudi pomozite jer mi više ništa jasno prvo kada se spaja dream sa internetom ja trebam unjeti svoju ip adresu ali primjetio sam da mi je ip adresa svaki put kada se restarte modem drugačija npr danas je 93.141.98.121 a jučer je bila drugačija samo je stalno ista adresa poslužitelja 192.168.1.1 sad kada se spaja dream i internet koju adresu da upišem kada je svaki put drugačija možda je malo glupo pitanje za onoga tko zna sa dreamom ali meni je to sve špansko selo unaprijed hvala-----i još nešta kada moram upisati adresu od dreama dali mogu sam odabrati adresu ili je to već određeno

Van mreže brzi25

• Senior clan
  • *
  • Like: +1/-0

Odg: ip adresa
« Odgovor #1 poslato: 20.08.2010. 13:57:15 »
Odes u napredne postavke,znaci meni,pa 6 napredne postavke,pa postavke komunikacije i tu cekiras DHCP i ugasis resiver,mislim iz struje i upalis.Automatski ce ti ruter dati IP adresu,ugasis onda DHCP i opet ugasis resiver iz struje i ponovo upalis.Zaboravih ti napisati da sve pohranis kada dobijes IP adresu da ti upamti.To sto ti je promjenljiva IP adresa,to nema veze,jer ce ti uvijek biti adresa ona koju je automatski odabrao ruter.I kod mene se mijenja IP adresa,ali na dreamu je uvijek ista 192.168.2.5.To sto ti mijenja provajder IP adresu,nema veze sa dreamom.Nadam se da sam ti bar malo pomogao.Poz......

Van mreže zoran50

• Junior clan
  • *
  • Like: +0/-0

Odg: ip adresa
« Odgovor #2 poslato: 20.08.2010. 14:36:08 »
jesi pajdo puno si mi pomogao ako mi dalje nešto nebude jasno nadam se da ćeš mi pomoći uživaj