Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

10.06.2026. 12:28:13
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: ubacivanje kljuceva - pomoc potrebna  (Pročitano 4416 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže senadmihrija

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

ubacivanje kljuceva - pomoc potrebna
« poslato: 29.06.2010. 16:47:14 »
uh  :'( vozdra raja!
evo slomi se citajuci al se sad sve zbrkalo. ovaj forum mi djeluje najbolji pa da probam ovdje postviti pitanj.
ubacio sam pli jade i to ovaj "pli-Jade-dm500-20090627-6494" i sad zelim ubaciti kljuceve za premieru, digitv, tottaltv i viasat scandinavia. ovo su samo zelje koliko moze da funkcionise ostavljam vama da prokomentarisete. kako gledam po razlicitim stranicama svugdje su kljucevi razliciti. dakle
koje kljuceve da upotrijebim
mogu li svi istovremeno
i kako to da uradim!!! :udri:
mislim da imam sve potrebne tools za to.
momci hvala unaprijed

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +38/-5
  • Pol: Muškarac
  • Dežurni zajebant Vladix foruma, Antilaser Team HR

Odg: ubacivanje kljuceva - pomoc potrebna
« Odgovor #1 poslato: 29.06.2010. 19:07:57 »
Ajoooooj jarane, koje ti želje imaš!
Gledat Premieru tj SkyDe preko ključeva?
Nemoguće.
U biti, sad ti je skoro sve nemoguće gledat preko emu-a tj preko ključeva.Imaš još samo Digi al on će ti trajat još 2 dana i Digi ode u zaborav, barem što se ključeva tiče.
Pošto vidim da si novi što se tiče Dreamboxa, predlažem ti da pročitaš Vladix-ov tutorijal o dreamboxu i onda će ti sve bit puuuuuno jasnije.
Ovo što si nabrojao, možeš gledatt jedino preko Cardsharinga, zašto je dreambox i namjenjen.

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
    • VLADIX.NET

« Odgovor #2 poslato: 29.06.2010. 19:20:19 »
da, baš tako, ništa više nema preko ključeva.

pročitaj, možda bude jasnije http://download.vladix.net/download.html?task=summary&cid=23&catid=8
card sharing je dijeljenje kartica....dijeli se na PAY (onaj koji plaćaš mjesečno od 5 € pa na više), LOCAL (ako već imaš karticu neku u lokalu - kod sebe onda dijeliš sa nekim koji ima neku drugu u lokalu) ili FREE koji je sve manje zastupljen.

Van mreže senadmihrija

• Novi na forumu.
  • *

« Odgovor #3 poslato: 29.06.2010. 23:03:16 »
kao prvo hvala na odgovorima!
ovaj tutorial sam naso na nekom drugom forumu i tako saznao za vladix. tutorial ja haos iako neki imaju mnogo kritike ali nigdje nisam nasao nista ni priblizno!!!!!
tu sam i nasao kako ubaciti image i kanal listu i gdje naci ove filove za kodove medutim sve je jos uvijek komplikovano za novicu kao ja. iako sam mala baja za kompjutere i proveo mnogo sati na netu mislim da sam novica za dm i cs.
kako nam onda izgleda buducnost. hocemo li se "nagledati mraka" kako sam negdje nasao?
p.s.
gdje naci ovaj pay cs? i ima li neka stranica gdje se ono "nudim paket......trazim paket......" za cs
hvala jos jednom

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *

« Odgovor #4 poslato: 30.06.2010. 17:56:50 »
Po meni je totalna glupost uzeti pay server......
Nije pošteno da netko zarađuje na našim kartama.Bolje ti je uzet neki lokal i šerat nego nekom plaćat CS. Kako god pogledaš, bolje je plaćat nekom pretplatu jer će taj isti provider imati budućnost, nego plaćat nekom CS i da samo on ima korist od toga.
I ja sam nekad davno bio početnik što se dreamboxa tiče, sad sam malo napredniji user i vjeruj mi, ako imaš volje, svladat ćeš ga......
U tutorijalu je sve lijepo objašnjeno, idi korak po korak i nema greške da ćeš nešto zmrdat na njemu.

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
    • VLADIX.NET

« Odgovor #5 poslato: 30.06.2010. 18:56:29 »
slažem se sa scoobijem, ali moram reći da nije to za svakoga, em što je bilo koja mjesečna pretplata skuplja od plaćanja nekom cs, em što se mora potruditi i dosta toga naučiti, jednostavno ima ljudi koji su naučili sve na gotovo.

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *

« Odgovor #6 poslato: 30.06.2010. 22:33:47 »
jednostavno ima ljudi koji su naučili sve na gotovo.
E vala ovo si definitivno u pravu......

Van mreže senadmihrija

• Novi na forumu.
  • *

« Odgovor #7 poslato: 01.07.2010. 15:15:43 »
mislim da i ja mogu ovo potvrditi da mnogi hoce na gotovo!
imam neke ko fol raje sto me stalno zovu da im pomognem sa kompjuterima nakom sto ih oni svojom nemarnoscu zeznu. e onda tako ja iz inata ne pokusavam da spasim slike, filmove ili slicno nego odmah nova instalacija operativnog sistema PA NEK RAZMISLJAJU SLEDECI PUT. no ni to ne pomaze da razmisljaju.
tako mi skoro doso jedan i hoce da mu sredim opticum za ubacivanje kjuceva. a ja ni pojma nemam o tome a on cuo da ima takvih stvari na forumima i kaze pa naces ti to, to je za tebe lahko. i tako ja dodem na ideju dm i cs ali ovaj put za mene.
nadamo se najboljem ali sta cemo kroz zid ne mozemo!!!

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *

« Odgovor #8 poslato: 01.07.2010. 19:45:54 »
Samo polako, korak po korak i bit će sve Ok barem što se dreamboxa  tiče

Van mreže shishmish

• VIP
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +10/-0
  • Nemam curu! Ne da mi žena!! ;)

« Odgovor #9 poslato: 24.09.2010. 12:49:26 »
scoobydoo, ovo je veliko ohrabrenje za mene jer i ja počinjem sa dream-om. slažem se da ima "gotovana" ali ima i onih koji žele da nauče, ali od silnih informacija, preporuka, što se tiče software-a za dream, "novajlije" su zbunjene  :-\(kao i ja), pogotovo što ima situacija gde se novi receiver-i "sprže" za čas. e, zato me raduje  ;D što ima dobrih ljudi koji mogu posavetovati u oblastima gde mi "novi" nismo sigurni  :dontknow:, i pored tutorijala. čovek se najbolje nauči radeći sam i učeći na svojim greškama (samo da nisu fatalne  BangHead.gif). na forumu postoje zaista divni ljudi koji pomažu  :taptap:, zato verujem da ću brzo savladati "dream". ;)
pozz
 :occasion14:
Amiko HD8260+ , antena ofset 110, štap.motor SuperJack i pozicioner, lnb 0.2db, tbs6902 sat.kart