Da. I Box key ubacen. Iz originalnog receivera.
Nemam bas mnogo iskustva sa CCcamom pa bih volio pitati nekoga od iskusnijih, gledao sam originalni CCcam.cfg fajl koji sam skinuo sa neta preko DM500, sa Geminijevog sajta ( od Uvadi teama), pored samog CCcam-a. Upredjujuci ga sa CCcam.cfg koji je Vladix dao ranije na ovom postu, zelio bih provjeriti da li je to kompletan sadrzaj config. fajla za namjenu navedenu u temi posta, tj. samo te tri linije (ili dve , bez frekvencije )?
U originalnom CCcam.cfg vidim da spominju (mada je prilicno haoticno nabacano jako puno podataka, uglavnom za CS tj. vise mi djeuje kao skup nekih uputstava) jos nekih linija koje mogu biti korisne (i bez CS), tipa broja porta rutera, parametri vezani za telnet povezivanje , webnet i sl. Da li mi je potrebno jos nesto od ovakvih ili slicnih podataka u config. fajlu CCcama?
Takodje, da li moze biti problem sto u CCcam2.1.4 koji sam skinuo sa Geminijievog sajta, postoje integrisani jos i New CS i CCam2.1.1? Da napomenem, da sam u blue panelu pod default cam stavio CCcam 2.1.4.