Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

10.08.2026. 14:18:52
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Pomoc oko Echostar rec-a  (Pročitano 2396 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ak@i

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +17/-4
  • Pol: Muškarac
  • Ne brze od...............200 km/h

Pomoc oko Echostar rec-a
« poslato: 02.02.2010. 21:30:37 »
Neznam ni sam kako da pocnem. Mom rodjaku je na ime duga uvaljen neki Echostar DSB- 2200 2Ci viacess rec i on naravno dosao do mene za pomoc! Kako ja nemam blage veze o tom recu,zato trazim dalju pomoc od vas,sta i kako se moze sa tim rec-om!? U njemu se nalazi stara kartica viacess gold 1.1 i modul Iredeto bez kartice. Dakle da sumiram i formulisem pitanje,moze li se u njega gurnuti neki sw,ako moze koji i kojim loaderom naravno. Eventualno da li ko zna dal je ovaj rec neciji klon ili...,i trece da li se mogu nabaviti gore navedene viacess i irdeto katrice i okvirno cena ili pak gde se moze nabaviti! (Ovo zadnje posaljite na privat,da ne bi ovuda reklamirali osobe ili firme,mislim da ne bi bilo uredu)
Jos jednom hvala na pomoci koliko god ona bila,jel sta god da mi budete rekli meni ce biti lakse da se otarasim napasti od rodja  ;) ;D

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +38/-5
  • Dežurni zajebant Vladix foruma, Antilaser Team HR

Odg: Pomoc oko Echostar rec-a
« Odgovor #1 poslato: 02.02.2010. 22:10:11 »
S tim receiverom nećeš otvorit ništa.
Tako sam barem pročitao na ostalim forumima.
Jedino da u njega tutneš Diablo CI modul, no to je već malo veća investicija.
Ne znam samo, pošto već imaš Irdeto modul, da li bi mogao čitati Gamma karticu.Mislim da ne jer ti je rec dooooosta star :)

Van mreže Ak@i

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +17/-4
  • Ne brze od...............200 km/h

Odg: Pomoc oko Echostar rec-a
« Odgovor #2 poslato: 04.02.2010. 17:55:59 »
Vidim ja da ce prognoza koju sam mu dao biti istinita. Moze ga samo poslati u penziju! ;D Ma bolje neka vraca tamo ko mu ga je dao i neka cupa pare koje su mu duzni! hehehe Od ovoga se nece nista nagledati! ;)