Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

11.06.2026. 13:34:15
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Pli i Flashwizard  (Pročitano 4073 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *
  • Like: +25/-0
  • Pol: Muškarac

Pli i Flashwizard
« poslato: 24.01.2010. 17:34:28 »
Pozz  ljudi !

Volio  bih  znati  , dalije  još  neko  imao  take  probleme  , ili  se  to  samo   kod  mene  javlja  ?
Več  sam  probao  nekoliko  puta  , da  ubacim  Pli  image  sa  Flashwizardom  (imam  Nytro 7000 , klon DM 500s )  i  nekako  ne  može  mi  dovršit  tu  radnju  , ide  do  nekih  84%  , i  onda  ne  ide  dalje   !! I  primoran  sam  da  sa  Dreamupom  ubacim  image  , ali  ne  Pli  , jer  se  bojim  da  mi  sjebe  box  , ako  i  tamo  zapne  !! Sad  dali  to može  bit  , što  mi  je  box  klon  ??  ili  može  da  postoji  još  koji  razlog  !?
Kod  ostalih  image - a  nemam  takvih  problema  !!
Još  jedno  pitanje  : Jeli  iko  uspeo  da  pokrene  Mbox 0.6 0010  na  Pli  image-u  ?
pozz  "robit"

Van mreže Guro

• Junior clan
  • *
  • Like: +0/-0

Odg: Pli i Flashwizard
« Odgovor #1 poslato: 24.01.2010. 18:41:53 »
dva puta zeznuo stvar jer sam probao da ubacim PLI preko flashwizard-a....sve krene ali ne moze da zavrsi proceduru... Onda preko dream up-a ubacim Nabilo koji znam da radi sigurno, jer me strah da probam opet PLI, i onda rucno instaliram PLI preko Nabila...root.cramfs i sve radi kako treba

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
    • VLADIX.NET

« Odgovor #2 poslato: 24.01.2010. 19:44:46 »
pli jade sam ubacio na stotine resivera preko flash wizarda, nijedan nije imao problem.

Van mreže Bobo

• Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +14/-0

« Odgovor #3 poslato: 24.01.2010. 22:41:48 »
imao isti problem na 84% stane,jedino sam ga mogao ubacit sa dream up-om
Why drink and drive when you can smoke and fly?

Van mreže Guro

• Junior clan
  • *

« Odgovor #4 poslato: 25.01.2010. 10:23:06 »
meni je jednom prilikom dosao skoro do kraja...sad se ne sjecam na koliko je % stao, i onda je pored procenta poceo da upisuje neke brojeve..i tako ej stigao do 6000 (sto je trajalo skoro sat vremena) i tu je pukao tacnije restartoovao mi se ruter, ali sumnjam da bi bilo nesto od toga....drugi put nije ni stigao do toga...cekao sam i cekao :) i onda ga ugasio, podigao mi je bio start screen ali nisam mogao nista da radim sa boxom tako da sam preko dreamup-a morao ubaciti neki dream koji sigurno radi, jer nisam htio opet da rizikujem sa PLI

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

« Odgovor #5 poslato: 25.01.2010. 15:26:32 »
Pozz  !
Potpuno  isto  se  i  meni  dogodilo  , ovo  što  si  opisao  !  Ali  ja  sam  jednom  ubacio  sa  Dreamupom ,  i  nije  mi  zadao  nikakve  probleme  , ali  nije  mi  bilo  svejedno  !! Radila  mi  je  guza  , jer  tu ako  zablokira  , pomaže  samo  Jtag  !
Koja  čudna  stvar  , kaže  Vladix  , da  je  on  več  ubacio  u  stotinu  boxova  , Pli  image  , a  pretpostavljam  da  nisu  svi  boxovi  bili  orginalni  Dreamovi  !! Ali  niti  vjerujem  da  je  to  uzrok  tome  , što  koristimo  klonove  , tu mora da  je  nešto  drugo  , samo  neznamo   što   ! 
Ali  ono  drugo  , još  niko  nije  odgovorio  , dali  je  uspeo  da  pokrene  Mbox 0.6 0010  na  Pli  image  !  Nije  vrag  , da  ama  nitko  nije  pokušao  ??!!

Pozz  "robit"

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

« Odgovor #6 poslato: 26.01.2010. 12:55:37 »
Pozz  Ljudi  !!

Guro  , prijatelju  , koju  si  verziju  od  Nabila  ubacio   u  Dream  ?  Ili  je  svejedno  ?
Znao sam  da  se  može  upgrade  napravit  sa root.cramfs-om , ali  sam mislio  da  se  samo  može  sa  istim  image-ima  !!
Da  preko  Nabilo  , i  Pli  se  može  tako  upgrade-at  , to  nisam  znao  !!

Puno  pozz

Van mreže Guro

• Junior clan
  • *

« Odgovor #7 poslato: 26.01.2010. 15:09:14 »
Ja sam ubaciovao Nabilo Darkstar II za DM500s, ok image ali kako kazu malo velik...a uradio sam update preko root.cramfs na plijade3 i meni je na cudjenje moje sve ostalo podeseno.
U dream-u je bio Nabilo V0.8 maxvar, mozes i njega da ubacis...ali meni se nije dopao jer ne pamti titlove...zato svaki put kad prebacim kanal moram da palim tilove ako me nesto interesuje....Darkstar nema takvih nedostataka :)

Van mreže hasanze

• Junior clan
  • *

« Odgovor #8 poslato: 12.03.2010. 09:38:06 »
vjerujte mi da sam i ja imao isti problem sa ubacivanjem imagea sa flash wizardom ubacio  sam dream upom gemini  i posle sam opet iz radoznalosti probao ubaciti flash.wizardom pa je proslo ok

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

« Odgovor #9 poslato: 12.03.2010. 20:21:41 »
Meni niti  jednom  nije  prošlo za  rukom  , da  primi  Pli  sa  Flwzd-om   , samo  sam  mogao  sa  DreamUp -om ubacit  u  box !Niti  mbox  nisam  uspeo  da  pokrenem  na  Pli  image-u  !
A  bogami  , sve  moguče  kombinacije  sam  probao !!
Ko  da  je  proklet  !!Ubacio sam  Nabilo 0.8  , pa  onda  kako je  prijatelj  Guro  preporučio  sa  root.cramfsom   probao  nadograditi  na  Pli  , ali  mi   je  samo  zablokirao  box  , i  to  3  puta  zaredom  !!
pozz   iz  Os  "robit"