Pozz dobri ljudi !!
Upogonio sam multiboot na Dreamu (nakon jako duge patnje ) i imao sam u Dreamovom flashu instaliran Evolution 2.2 image , i pri pokušaju da sa multibootom ubacim Darkstar , isto sam prošao ko jedan naš kolega , samo se pojavi Evolutionov logo slika "satkeynet " i blokiran mi je box !!! Onda sam morao sa Dreamupom flashat , jer jedini je način da se pokrene blokirani box !! Ubacim Pli jade image , i box mi ponovo proradi !! Ali , pošto koristim Mbox 0.6 0010 (s kojim sa jako zadovoljan do sada ) , nisam mogao instalirat , jer nema u listi downloada sa Pli -servera !! Sad znam da se može instalirat i ručno sa .tar.gz filom u \temp folderu , ali Mbox- file ovi su ili u .rar ili u .zip obliku !!! Probao sam da ih sa converterima pretvorim u ..tar.gz , međutim nisam uspjeo !! Onda sam probao Sif teAm instalirat , gdje je ista stvar , stime , da me image toliko zajebo , da nisam mogao više da uđem u moj box preko net-a , jer mi nijedan password koji sam koristio do sada , nije mi više prihvatio !! Nije mi preostalo ništa , nego ponovo Evolution ubacit sa Dreamup -om !! Jer od ovih nabrajanih image -a , jedino Evolution ima Mbox 0.6 0010 za instalirat !!
E sad dobri ljudi , pomozite mi , da naučim kako se instalira u te nabrajane image - e Mbox 0.6 0010 , ili ručno ili na bilo koji način da mi može da proradi multiboot , jer mislim da Evolution zajebava , ako ostane kao flash u Dreamu , i zato mi neče multiboot da radi !!!
Puno pozdrava