Pokusao sam da nekako preskocim ovu temu,i da nista ne napisem,ali brate mili ko to moze! Pogotovo kad ste onako meraklijski uboli zicu! Ehhh nekad je bila kafa ili ti kahva sa rahat lokumom ( pa kako ko voli ),danas esspreso,macijato... ali ipak draza mi ona ranija vremena! Kad bih krenuo da pisem neki bi se bunili po pitanju autorskih prava ( mislim na potpisane u postu iznad

) ,ali sta da radim kad je sve bas takva istina,mada zalosna! Setiti se dana kad se za neki izlazak u grad sredjivalo po sat vremena,a ustvari vise se sredjivalo iz razloga da bi bio sa drustvom nego kao ovi danasnji da bi u toku noci obisli sto vise lokala,popili i mnogo vise nego sto mogu,sprdali se na racun ostalih,pa cak i na racun nekoga iz drustva,a ne kao u neka dobra stara vremena,ko sto rece kolega vatrogasac,kad si sa drugovima mogao da se salis o svemu i na svaciji racun u drustvu,i da ti kad dodje vreme da ides kuci bude zao sto tako mora a sali i zezanju nikad kraja! Mislim da sam ovim napisanim donekle rekao sta i kako,tacnije sta mi lezi i prija,ili ti sta je merak,al onaj pravi,a ne kao ovaj danasnji izvestaceni i naduvani!