Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

06.08.2026. 23:14:59
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: CUGA I MERAK  (Pročitano 4311 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +21/-5
  • Pol: Muškarac
  • out off space

CUGA I MERAK
« poslato: 19.07.2009. 22:56:11 »
OVAKO...   

znaci vecina nas ima neki merak odnosno,gotivu u zivotu...

pa zasto nebi nase dogadaje podijelili s drugim ;D

neka i mladi narastaji znaju za gotivu a ne samo za komp...

evo krenut cu od sebe...

znaci gotiva mi je sjesti s rajom negdje daleko po mogucnosti pored rijeke,uz gajbicu piva, malo pecenja i mogucnosti kojeg zenskog tijela...

sve ostalo je suvisno...

kao mladi sam volio ono sve ama bas sveeeeee ;D

sad vec nemogu da podnesem guzvu i jednostavno daj mi pivo i daj mi moju zensku...

a sve ostalo kad dode dobro doslo ;D

znaci ovo sam pisao pod utjecajem cuge ;D            :lol_sign:
« Poslednja izmena: 19.07.2009. 23:08:44 prodigy »

Van mreže cale

• Senior clan
  • *
  • Like: +9/-0

Odg: CUGA I MERAK
« Odgovor #1 poslato: 19.07.2009. 23:30:23 »
eh uz ovo sve još samo  guitar.gif al laganu muziku da svira i sve je ok
cale

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Semper Fidelis...Without Fear

« Odgovor #2 poslato: 19.07.2009. 23:45:19 »
He,he prodigy, pa ti reče da ćeš opisat sam sebe, a ja bi reko da si opisao bar nas 50% možda i koji postotak više :lol_sign:

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #3 poslato: 20.07.2009. 11:07:57 »
he he he...     ja se izblebeta,al treba i to neko ;D

pa malo nas je ovakvih i u ovom fazonu,vidis koliko nas se odazvalo :lol_sign:

Van mreže vatrogasac

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +22/-2

« Odgovor #4 poslato: 20.07.2009. 12:19:21 »
pa evo da se i ja odazovem na ovu temu . mi koji znamo za neka druga vremena [1975 do 1990] tj. kakav duh i narav u narodu vladao . imali smo vremena [a i para ] za sve prilike [normalno neko vise neko manje ]. nismo imali mob. telefona ali smo zato isli jedni kod drugih da se ispricamo ,popijemo koju,pa da vidimo gdje cemo veceras itd .malo smo vremena proovodili  u kuci ,vise vani .sjedenje uz vatru do kasno u noc na neko seoskom placu uz salu i pjesmu ,zenske i pivo . uvijek je bilo tu prijedloga da se nadje vrijeme i mjesto za rostilj.ljudi su bili manje optereceni neko sada , .zao mimje ove omladine [neka mi ne zamjere]ali ova vremena im ne pruzaju da budu opusteni i rastereceni od nekih stvari . esad mi koji znamo sta je cuga [umjerena ] i merak [ceif] uz  laganu muziku ,staru narodnu [to se odnosi na mene]rostilj , cobanac lipo drustvo koje se ne ljuti ni na kakvu salu [pa i kad mu malo zakacis za zenu ili svastiku]mi cemo to i dalje upraznjavat uz onu pjesmu -da smo zivi i zdravi da nas cuva bog i ono da su najljepse zene uvijek oko nas .eto toliko - :occasion14: :occasion14: guitar.gif

Van mreže Ak@i

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +17/-4
  • Ne brze od...............200 km/h

« Odgovor #5 poslato: 20.07.2009. 18:23:15 »
Pokusao sam da nekako preskocim ovu temu,i da nista ne napisem,ali brate mili ko to moze! Pogotovo kad ste onako meraklijski uboli zicu! Ehhh nekad je bila kafa ili ti kahva sa rahat lokumom ( pa kako ko voli ),danas esspreso,macijato... ali ipak draza mi ona ranija vremena! Kad bih krenuo da pisem neki bi se bunili po pitanju autorskih prava ( mislim na potpisane u postu iznad  ;D ) ,ali sta da radim kad je sve bas takva istina,mada zalosna! Setiti se dana kad se za neki izlazak u grad sredjivalo po sat vremena,a ustvari vise se sredjivalo iz razloga da bi bio sa drustvom nego kao ovi danasnji da bi u toku noci obisli sto vise lokala,popili i mnogo vise nego sto mogu,sprdali se na racun ostalih,pa cak i na racun nekoga iz drustva,a ne kao u neka dobra stara vremena,ko sto rece kolega vatrogasac,kad si sa drugovima mogao da se salis o svemu i na svaciji racun u drustvu,i da ti kad dodje vreme da ides kuci bude zao sto tako mora a sali i zezanju nikad kraja! Mislim da sam ovim napisanim donekle rekao sta i kako,tacnije sta mi lezi i prija,ili ti sta je merak,al onaj pravi,a ne kao ovaj danasnji izvestaceni i naduvani!

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Semper Fidelis...Without Fear

« Odgovor #6 poslato: 20.07.2009. 21:15:01 »
Ehehe evo još nešto čega mi neopisivo fali, naime lud sam za rahat lokumom ( kaže se i ratluk jel tako? ) i prije par dana nađem u jednom dućanu ratluk Takovo, ljudi moji moja sreća u tom trenutku mogla se mjeriti ko da mi je recimo Demmi Moore ( valjda se tako piše, al znate na kog mislim i ako sam krivo napisao ) došla u sobu u vrlo prozirnom da ne kažem erotskom donjem rublju :lol_sign:

Dakle živio ratluk i onom ko ga je izmislio svaklo dobro gdje god da se sad nalazio :respect:

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #7 poslato: 20.07.2009. 21:45:39 »
ehhhhhhhh

sta reci kad covjek sve ovo procita i odluta u stare dobre dane...

ja mislim da bih dao sve da se vratim unazad i jos jednom osjetim stara dobra vremena,jednostavno je to sve bilo ukombinirano da nekazem savrseno ;D

bolje i nepricati dode mi svasta ;D

a hej kolega vvidak11 ,ja mislim akad bi ti dosla demi u tom fazonu kako si je opisao,da bi ti taj rahat lokum bacio i radio sta drugo a ;)

a kad smo kod rahata pa visa mene jednu 2000m ima fabrikica rahat lokuma,zamisli to a ;D  ;D ;D ;D

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +38/-5
  • Dežurni zajebant Vladix foruma, Antilaser Team HR

« Odgovor #8 poslato: 05.08.2009. 18:08:31 »
Ako ste mislili da ova tema može proći bez mene,onda ste se gadno prevarili......
Cuga i merak.Dvije stvari za koje čovjek živi i živjet će do kraja života.
Ima li ičega ljepšeg od sastanka sa svojim prijateljima (hvala dragom bogu,imam ih dosta),neovisno o mjestu i dobu dana ili godine,ili te usput popiti po koje hladno pivce ili po koju domaću šlivovicu? Merak da ne može biti veći..... Još bih na ovu temu dodao dvije riječi a to su kod mene u mom rodnom kraju, meza i rakija, a nadam se da svi znate što to znači. Vatrogasac i cale 100% znaju  :) te ih ovim putem pozdravljam jer nam naš shout još nije proradio s nadam se da će uskoro biti u funkciji  :)
I još jedna mala šala...... najveći merak mi je kad dođem kući s posla i izujem cipele   :rlol:
Za taj trenutak ih vrijedi nositi cijeli dan  :rlol: :rlol: :rlol: