Pa kako nema,vidis da ima dva srafa koji drze tu plasticnu cev koja ide do procesora. Odvij da dva srafa,skloni cev i na njeno mesto postavi ventilator i uzivancija! Ali samo premeri kolika ti je radaljina izmedju rupa za srafove! Cev koju si skinuo odlozi na neko tamno i mracno mesto jer ti vise nikada nece trebati!

Ta cev je postavljena da ventilator sa procesora vuce vazduh kroz nju,tako da kad budes postavio nov ventilator on ce terati vazduh prema procesoru,a usput ce biti i od velike pomoci cooleru na grafickoj!
A predlozicu ti i jedno resenje sto se tice stola,mislim ako ti ga nije zao i nije ti prirastao srcu! Najbolje bi u nekom slucaju bilo da dovedes nekog stolara i da ti on profi izbusi rupu na toj dasci od stola,i to da bude u pravcu otvora za cooler,i da bude znaci promera nekih 10 cm,jer ces time osloboditi mesto za vazduh,tacnije za taj cooler koji ti kazem za stranu i onda ce imati slobodnog prostora da povlaci vazduh!
Mislim i ti sve to mozes sam odraditi ako si vican radu sa ubodnom testerom,ali ako nisi ipak ti preporucujem stolara jer ce brze,bolje,i preciznije odraditi,a sto je najvaznije spasice te nerviranja ako ti nesto ne bude islo kako treba!