Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

10.06.2026. 05:15:54
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Next 2000 fta usb i x-box  (Pročitano 3185 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vojkan

• VIP
  • Senior clan
  • *
  • Like: +7/-0

Next 2000 fta usb i x-box
« poslato: 22.05.2009. 21:17:00 »
Novi rec na našim prostorima koji testiram otprilike oko mjesec dana ustvari to su dva risivera međusobno spojena RS kablom prvi x-box je spojen na natenu 53 E i to fiksno odakle povlači ključeve i on služi isključivo za to . Drugi je rec Next 2000 fta usb na koji se kopča standardna satelitska antena koju koristite . Suština je da je to CS preko satelita na kojem radi dosta toga naročito zanimljivog za naše područje npr. Pinkovi . Ako vas budu zanimali detalji mogu objasniti šta i kako radi inače rec se pojavio ovih dana i u prodaji ali isključivo na nekoliko mjesta (uvoznik i nas par dilera koji sa tim radimo ).

Van mreže milenko61

• Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Odg: Next 2000 fta usb i x-box
« Odgovor #1 poslato: 01.06.2009. 05:21:16 »
Kanali gledljivi sa ovim rec  i shema spajanja ....

Van mreže knap48

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

Odg: Next 2000 fta usb i x-box
« Odgovor #2 poslato: 17.10.2009. 18:44:36 »
zdravo zamolijo bih vas dami neko odgovori na moje pitanje.imam next2000 fta +usb i x-box pošto sam novi u tim stvarima pa neznam dali još rade ti kanali što su kodirani što ih šalje u x-box a stvar je u tome neznam kako treba da rade one kontrolne lampe na x-boksu kod mene samo kad uštekam u struju zatrepču dvije lampice jedna crvena a jedna plava pa neznam dali moraju da obe svijetle ili samo jedna kod mene ne svijetli ni jedna pa bi zamolijo neko da mi odgovori na ovu temu malo više. hvala vam unaprijed i želim što prije odgovor hvala