Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

10.06.2026. 14:58:06
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Cs -problemi  (Pročitano 4469 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *
  • Like: +25/-0
  • Pol: Muškarac

Cs -problemi
« poslato: 16.05.2009. 12:39:03 »
Imam  Nytrobox 7000 , Preko  CS  koristim  Gbox 2.1b  !  Dosad  sam  bio  vrlo zadovoljan  sa  radom  gboxa  ,
ali  zadnjih  3 dana  me  zahebava  UPC  -ditekt  !! Mada  imam  sve  potrebne  kartice  , neče  da  proradi  !
Ali  sve  ostalo  radi  normalno  kao  i  do  sada  ! 
Pa  sam  vas htio  pitat  , dalije  ovaj   problem  samo  kod  mene  , ili  ima  li  još  ljudi , koji  imaju  isti
problem !!??

puno  pozdrava  "robit "javascript:void(0);

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: Cs -problemi
« Odgovor #1 poslato: 16.05.2009. 13:03:20 »
Probaj stavit friškiji ident i ignore...

Van mreže cronicus

• VIP
  • Senior clan
  • *
  • Like: +12/-0

« Odgovor #2 poslato: 17.05.2009. 22:35:15 »
dali ti je peer od kojeg dobivaš tu karticu OK,tj dali je on online ili je možda do njega
..da mi uzmu sve su smjeli.....

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

« Odgovor #3 poslato: 02.07.2009. 08:41:59 »
Pozz  Ljudi !!
Još  uvijek  imam  isti  problem  sa UPC-em  ! Imam  i  kartice  za  njega  , ponekad  se  nakupi  i  4  cards , u  dist 2  !  I  neče  da  radi  , ponekad  sa  istim  carticama  radi  !
To  stalno  provjeravam  , da  su  to , te  iste  kartice  !! Več  mi  se  dogodilo  da  je  radio sa  samo  jednom  karticom  ! A  da  mi  ne  radi  sa  4  kartica  ! Moram priznat  da  me  to  dosta  zbunjuje  ! Ovo   mi  se čini  kao   čista  Lutrija   !!Ako  pogodiš  radi  , ako  ne  onda  nije  ni  važno  , koliko  jartica  imaš  , jel  neče  da  radi  , da  ga  j...š  !!
Pozz  "robit"

Van mreže DEva11

• VIP
  • Senior clan
  • *
  • Like: +2/-0

« Odgovor #4 poslato: 02.07.2009. 12:11:54 »
tu karticu koja radi stavi u g-liniju
G: { 0D02A000 xxxx }    xxx= box id

Van mreže cronicus

• VIP
  • Senior clan
  • *
  • Like: +12/-0

« Odgovor #5 poslato: 02.07.2009. 18:29:36 »
pribaci se na mbox koji ima podršku za gbox i onda stavi tu karticu u prioriti liniju P: i onda će ti čupati samo s te kartice a sve ostale zanemarit i tako bi ti tribalo funkcjonirat
..da mi uzmu sve su smjeli.....

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

« Odgovor #6 poslato: 03.07.2009. 09:38:49 »
Pozz  Ljudi   !!
Več  koristim Mbox  0023  , sad  sam   stavio  i  P:  liniju  za UPC providere  , I  jučer  mi  je  radio  dosta  dobro , mada  se  slika  smrzne  , a  neče  da  se  sama  pokrene  ponovo , prije  nego  što  mjenjam  kanal  ! Međutim  navečer  nije  proradio  da  ga  j...š ! Mada  sam stvarno  zezao   se  snjim  dosta  vremena  !(ali moram da  kažem , da  sam  tad  još  radio bez  P:  linija !)   
Sad  ne  znam  dali če  bit  dobro  , jer  sam za  sve  4 kartice , koje  primam u  dist  2 , postavio  P: liniju  , da  neče  opet  bit  ista  stvar  kao  sinoč  , ali  to  ču  navečer  da  vidim  tek  ! Zasad  je  zadovoljavajuče , no  jučer  je  isto  tako  bilo  , kao  što  rekoh  !
Problem  je  o  tome  , što  ne  mogu   određeno  da  postavim  samo  jednu P: liniju  za  određeni  box ID  , jer  ovi  se  mjenjaju  ,   kao   ja  mjenjam  čarape  !!
Navečer  ču  vidit  , dali  sam  nešto  uspjeo  uradit  ili ne  , pa  ču  vam  javit  !

Pozz  "robit"

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

« Odgovor #7 poslato: 04.07.2009. 07:38:09 »
Pozz Ljudi !
Opet  ništa , radio  mi  je  do  popodne  , poslije  opet  se  usrao  , i  neče  više  dgj. !
Stavio  sam  P: linije za  mbox  , pa  sam  isprobao  , za svaki  box ID  posebno  stavit P:liniju  , ni  onda  neče  !!
Sad  ujutro  sam  opet  testirao  na  više  načina  , i  neče  i  neče  !
Sad  sam  stavio  I :3    ,s time  sam  dozvolio  dist 3  ( ali  nisam  bio  baš  optimista  , dali  če  da  radi  , jer  mi  sad  Mbox  barata  sa  3800!!!   karata   , a  to  je  ipak  malo  puno )
no  međutim  živo  čudo , jer  je  proradio     , i  dobro   radi   , do  sada  !!
Več  mi  cjeli sat  radi  , i  to   bez  ikakvog  štekanja  !!

Pozz   "robit"

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

« Odgovor #8 poslato: 05.07.2009. 08:32:43 »
Pozz  Ljudi  !

I pored  svih  truda  , stvarno  sam  zamalo  sve pokušavao   , ali  ovaj  J..  UPC  neče  da  radi  , u  svakom  slučaju  ne pouzdano  !!! Jer  ponekad radi  , ali  dosta  puta  neče  , mada  su  i  kartice  tu , koje  su potrebne  za  njega  !
Vido  , ti si   mi  još   velika  nada  , s  ovim  novijim  Mboxima   , da  če  proradit  opet  , kad  dođe  vrijeme  !
Ako  ne  , onda  jebeš  UPC !!!  Rezignirao  sam   , nema  šta  !!

pozz  "robit "

Van mreže veca

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +66/-0

« Odgovor #9 poslato: 09.07.2009. 19:51:00 »
tebe zeza upc mene d+ imam pun racku kartica i nece pa nece ponekad povuce sa 4 i 5 distance sa 2 i 3 nikako

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *

« Odgovor #10 poslato: 11.07.2009. 06:12:36 »
Pozz  ljudi !
 Svačam  te  Veca  , jako  je  mistično  , ponekad  radi  sa  dist  3  (UPC)    , a  puno  puta  imam  4  kartice  u dist 2 , i  neče  , što  god  uradiš !!javascript:void(0);
Kao  da  imaš   posla  sa  melankoličnom  djevojkom  javascript:void(0);To  nakako  ispada  , ako  hoče  da  radi  , nema  veze  s  kojom  karticom  , proradit   če  , ako   neče  , onda  neče  ni   sa  kojom  !!
Malo  je  nesvatljivo  , ali  tu  nemam  nikakvih  logičkih  objašnjenja  za  ovo, makar  kako  se  lomim  da  išta  pronađem  , što  bi  to  mogao  da  objasni  , zašto  je  to  tako  ! Ponekad  me  tjera  do  bjesi  !!

Pozz "robit"