Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

09.06.2026. 16:52:15
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: metabox_sw_mtg-10__23-02-2008.rar - TPS AU,ABSat AU,Premiere AU,Polsat AU  (Pročitano 16089 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže trucker

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +30/-0
  • Pol: Muškarac

pozdrav svima!!
ja sam ovo ubacio u metabox 2 di je bio dreamsoft i radi.alis kako ovdje ubacivati kljuceve rucno  ::)sve je drugacije nego kod onog 1.4.4.8 nema 32 nego 16 mjesta ::)pa eto ako neko moze sta pomoci........

Van mreže deni

• Junior clan
  • *
  • Like: +0/-0

bok ekipo

svugdje sam gledo al nemrem nigdje nac naj noviji dreamsoft

Van mreže deni

• Junior clan
  • *

sorry kaj vas maltretiram s pitanjima sad...

znaci ubacim naj noviji dreamsoft 1.4.4.8 i onda taj autoupdate.. i onda upalim reciver i ti programi su mi odkljucani i sami se updatuju.
i nemoram nis vise radit
jel sam dobro svatil

Van mreže botastejem

• Junior clan
  • *
  • Like: +4/-0

sorry kaj vas maltretiram s pitanjima sad...

znaci ubacim naj noviji dreamsoft 1.4.4.8 i onda taj autoupdate.. i onda upalim reciver i ti programi su mi odkljucani i sami se updatuju.
i nemoram nis vise radit
jel sam dobro svatil
tak bi trebalo biti, na kanalu france 4 cekas update za tps
Alma 2200 HD

Van mreže husein70

• Junior clan
  • *

Hay ne ide bas tako bolje ubaci prvo dream soft 1.30 factori reset  ondak reset kluceva ,pa factory reset(fabricko resetovanje-vracanje ) pa onda fail senderom ubacic naj novii mtg au soft nemoj se mucit sa unosenja kanal liste ako oces stavit mtg au sot zbogujse sa tom idejom ,moras rucno skenirat pa od omilene kanale skini transpondere sa lyngsat ili sa king of sat i furaj nema sanse za ubacaj listu kanala ili satelita imas sve ,i podosta je razlicit i od dreamsofta ili metadream softvere.
  srecno i dobar tok inace au za premier tije na na premiere 1 na 11798h ,polsat nije a nema ni digi tv paket klucevi su tu ali zasigurno fali njihova verzija rsa kljuca u soft sto kod mtg soft ih nema . :P

Van mreže Evil

• Novi na forumu.
  • *

Hmmm..pitanjce...do jucer mi je sve radilo...ali danas premiere 1, 2 , 3, 4 rade ali direkt ne sljaka...zna li neko zasto..?
Tnx ::)

Van mreže Hobotshy

• Junior clan
  • *
  • Like: +1/-0

evo danas mi radi sve osim multivisiona. probao sam staviti na france 4 i ostalo iz tps paketa radi al multivision kanali ne. do danas mi je sve normalno radilo. kak je kod vas?

meni iz nekog čudnog razloga tps otvori, samo ako stavim na SciFi kanal iz paketa (pokušavao sam otovriti preko france4, ali tamo nije nikako htjelo, pa evo možda kome pomogne  ;D)

Van mreže rob

• Novi na forumu.
  • *

Hmmm..pitanjce...do jucer mi je sve radilo...ali danas premiere 1, 2 , 3, 4 rade ali direkt ne sljaka...zna li neko zasto..?
Tnx ::)
meni isto