Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

17.08.2026. 20:23:17
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: metabox_sw_mtg-10__23-02-2008.rar - TPS AU,ABSat AU,Premiere AU,Polsat AU  (Pročitano 17148 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kkneze47

• Senior clan
  • *
  • Like: +4/-0

al ne radi mi ne kuzim zaszto ..... samo sam ubacio soft i nista ....

Van mreže dicne

• Senior clan
  • *
  • Like: +10/-0

ja prije ovog softa nisam moga nijedan metadream koristiti........niti sam mogao gledati pw niti je tps ikada odradio au.......zato sam koristio dreamsoft....mozda da probash staviti zadnji dreamsoft pa onda ovaj metabox_sw_mtg-10__23-02-2008...mozda pomogne.....srecno

Van mreže botastejem

• Junior clan
  • *

sorry kaj se malo ubacujem u temu... jel moze ovaj sw na metabox 3. trenutno imam dreamsoft 1.4.4.8
Alma 2200 HD

Van mreže kkneze47

• Senior clan
  • *

ja imam metabox 3 ,evo rade mi tps i polsat sada .. hvala na savjetu da prije ubacim dreamsoft ..ali nece mi premiere ?!?!! pise NO(OR BAD) SIGNAL .... imao sam problema sa signalom na premierima sa ovim zadnjim softom koji je bio za tps update ... morao sam restartat reciver da bi dobio signal na premierima i gledat ih ...sa ovim novi softom ocito nece uopce premiere otvorit ... ima li pomoci ?

Van mreže kkneze47

• Senior clan
  • *

evo ga radi ..hvala svima puno na pomoci ... ne znam sta bi bez vaseg tima .-... propo bi sa ovim reciverom .... hvala puno !!!

Van mreže dicne

• Senior clan
  • *
  • Like: +10/-0

extra

Van mreže crni barun

• Junior clan
  • *
  • Like: +1/-0
  • Pol: Muškarac

spremiti listu kanala, vratiti na tvorničke postavke, ponovo ubaciti fail i vratiti listu kanala i ima da radi sve za 5, bar je kod mene tako, hvala balota 11 i ekipa
metabox II orig.

Van mreže novi

• Junior clan
  • *

Pozdrav,

da li se software metabox_sw_mtg-10__23-02-2008.rar može koristiti i za metabox3 klonove ?

Već sam jedanput imao problema sa blokiranjem resivera prilikom ubacivanjem metadreama pa ne bih želio da mi se ponovno pojavi isti problem.

Hvala

Van mreže mrgood

• Junior clan
  • *
  • Like: +1/-1

Ako je klon onaj bez hologramske naljepnice(kao moj) onda će ti radit...

Van mreže Gizmoz

• Junior clan
  • *

Dali tko zna kako rijesiti listu kanala kada je ovaj novi soft metabox_sw_mtg-10__23-02-2008? Nece da mi primi listu kanala vec moram da je ubacim sa drugim softom pa tek tada da upucam metabox_sw_mtg-10__23-02-2008? Imam Metabox III orig...  100% ?????

Van mreže novi

• Junior clan
  • *

Hvala Mrgood

Da, moj resiver nema hologramsku naljepnicu.

Inače, sada koristim dreamsoft1.4.4.8_update_22-02-08. Da samo ubacim metabox_sw_mtg-10 preko dreamsofta? Hoće li biti kakvih problema sa listom kanala?

Van mreže mrgood

• Junior clan
  • *

E to nećeš znat dok ne probaš. Ja nisam imao problema. Samo astra nije astra u novom softu nego neki telecom...

Van mreže Evil

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

E jel mi moze netko reci kako da pokrenem mtv2, hits, base itd...i takve programe posto sam onako malo noob :-[ ...premiere sam uspio ali ovo nece pa ako netko zna bio bih zahvalan... ::)

Van mreže mrgood

• Junior clan
  • *

Odi na hotbirdu na ushuahia tv i cekaj par sekundi... I kad ti otvori, idi na mtv...

Van mreže Evil

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

Na hotbirdu?
Pa sta nije to na astri...tj meni je na astri... :-\
Hmm aj idem sad probat...