Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

30.08.2026. 01:49:16
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Mourinho ili samoubistvo  (Pročitano 2927 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Exxxyyy

• VIP
  • Super clan
  • *
  • Like: +28/-2
  • Pol: Muškarac
  • LoCo IbIzA

Mourinho ili samoubistvo
« poslato: 29.01.2009. 17:52:44 »
Mourinho ili samoubistvo

Mladić iz Sarajeva pod nadimkom Mirsoooo2009 prijeti da će izvršiti samoubistvo za 30 dana...

Mladić iz Sarajeva pod nadimkom Mirsoooo2009 na snimku objavljenom na internet-stranici YouTube prijeti da će izvršiti samoubistvo za 30 dana ako mu se ne omogući da se rukuje i upozna s trenerom milanskog Intera Žozeom Murinjom (Jose Mourinho).

Snimak je objavljen jučer, a na njemu mladić s kačketom na glavi, teško govoreći, traži da se samo nakratko vidi i upozna s "velikim trenerom".

- Imam ozbiljnih srčanih problema, doktori su mi rekli da neću živjeti još dugo. Ako mi vi ne pomognete da vidim čovjeka kojem se divim i kojeg osjećam kao svog oca koji mi daje snagu da se borim sa svojom bolešću, onda ću se ubiti za 30 dana od kada je ovaj e-mail poslan - navodi se u popratnom tekstu uz snimak koji traje 47 sekundi.

Tridesetjednogodišnji mladić kaže da živi u Sarajevu i da više nema šta izgubiti, a jedina mu je želja da vidi popularnog portugalskog stručnjaka.

- Sve što želim jeste da se rukujem s njime i uslikam se. Ne tražim puno, to je samo dvije minute, ali ako želite da se zbog toga ubijem, to ću učiniti. Nemam novca, a Bosanci ne mogu u EU bez viza. Murinjo sigurno neće doći u BiH, pa ga ne mogu vidjeti na treningu - navodi Sarajlija.

Dalje ističe da je već kontaktirao s upravom italijanskog kluba, ali nije dobio odgovor.

Mladić koji je objavio snimak, e-mail s istim sadržajem poslao je na adrese nekih evropskih medija.

Našoj redakciji sinoć se javio novinar portugalskog lista "Exspresso" Pedro Navas i rekao da je razgovarao s mladićem koji je objavio snimak. On je dodao da mu je ovaj potvrdio cijelu priču telefonom i rekao da se zove Mirsad Mujezinović.

- Pokušavamo mu pomoći i kontaktirali smo već s Murinjovim ljudima za odnose s medijima. No, još nema ništa konkretno. Mirsad doista djeluje kao pristojan mladić, koji jednostavno ima životnih problema i ne želi nikome nauditi - kazao nam je Navas.

KLIP

http://www.youtube.com/watch?v=0yKEWb8wcUE

Van mreže Bobo

• Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +14/-0

Odg: Mourinho ili samoubistvo
« Odgovor #1 poslato: 29.01.2009. 17:57:25 »
koji lažnjak već sam čito vake fore na forumima
Why drink and drive when you can smoke and fly?

Van mreže Exxxyyy

• VIP
  • Super clan
  • *
  • Like: +28/-2
  • LoCo IbIzA