Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

26.04.2026. 05:13:24
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Ra?unalo na monitoru  (Pročitano 2770 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Exxxyyy

• VIP
  • Super clan
  • *
  • Like: +28/-2
  • Pol: Muškarac
  • LoCo IbIzA

Ra?unalo na monitoru
« poslato: 26.01.2009. 18:00:37 »
Računalo na monitoru

Ne može manje - MSI-jev WindBOX ne treba mjesto na stolu

MSI-jev WindBOX predstavlja se za stolno računalo iako to nije s obzirom da ne zauzima prostor ni na stolu ni pored njega. Naime, računalo je iznimno malenih dimenzija, a smješta sa stražnje monitora preko VESA kompatibilnih utora.

Ugrađen je Intelov 1,6-gigahercni Atom, integrirana Intelova grafika GMA 950 i gigabajt radne memorije. Hlađenje je izvedeno pasivno pa računalo ne proizvodi buku u radu, a cijelo je kućište u funkciji hladnjaka. Diskovni kapacitet nije objavljen, a MSI je najavio kompatibilnost sa SATA II diskovima. Od priključaka su prisutni Ethernet, tri USB-a i VGA, a čitač za tri tipa memorijskih kartica također je tu. Osiguran je pristup i Wi-Fi mrežama.

Datum lansiranja i cijena još uvijek nisu službeno objavljeni, no očekuje se da na europskom tržištu cijena WindBOX-a neće prelaziti 200 eura.

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: Ra?unalo na monitoru
« Odgovor #1 poslato: 27.01.2009. 20:19:19 »
Hm, men se čini da se vraćamo po filozofiji u vrijeme Commodorea64, ZX Spectruma i sličnih. :)

Van mreže Ak@i

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +17/-4
  • Ne brze od...............200 km/h

« Odgovor #2 poslato: 27.01.2009. 20:36:29 »
Hm, men se čini da se vraćamo po filozofiji u vrijeme Commodorea64, ZX Spectruma i sličnih. :)
Veoma ti se dobro cini kolega,cak sam se za trenutak zamislio kod toga da ce nam jos ponovo biti kao na Comodore-u da ce mo sve nanaovo,tasnije upisivati naredbe(Uhhh al je to bilo interesantno) hehehehe ;) ;D

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Semper Fidelis...Without Fear

« Odgovor #3 poslato: 27.01.2009. 20:41:06 »
He,he odosmo off topic, al nema veze. Sjeća li se neko tj. jel neko pokušao na C64 napravit analogni sat kao što je išao na Tv Dnevniku tada. Ja sam ga napravio, ali nikad, baš nikad nije išao točno, jerbo nisam nikad uspio dobit točan vremenski pomak crte koja je označavala sekundaru. Uff koja je to patnja bila, nadam se da ovaj stroj iz prvog posta to ipak može bez većih poteškoća ;D ;D ;D