Pozz ljudi !
Ja se zahebavam več treči dan sa gboxom , i nikako da dobijem vezu ! Napravio i statičnu ip-adresu , i dobio od t-coma 2 DNS adresse pa na
kraju primetim , da ovaj jebeni modem "Thomson ST 780WL " ne da se konfigurirat , samo mi piše pod meni " Dinamički DNS " Disabled , a nema
nikakav meni , gdje bi se mogao aktivirati !! A kad ulazim u help meni , (u routeru ) opisan je sasvim drugi meni za podešavanje , sa mnogo
više opcija , ali naravno preko toga se ne da uraditi ništa !!Ovi t-com- ovci su nas pošteno zajebali ! Ja nazvao u t-com , i kaže mi ona mala ,
jer možete da otvorite internet stranicu u browseru , pa onda što bih ja htio , oni su mi dali modem da bi mogao da koristim internet !!!!!!
Samo što nije rekla , ako hočeš više , onda si kupi drugi router !
Ali , ono što je najgadnije , je , ako testiram Network connectiviti , sa win xp-om , stalno mi pokazuje FAILED , mada u PC-u sve u redu . Znači ne mogu uspostavit normalnu vezu preko interneta , preko DNS servere , jer ih router ne da kofigurirati , pa nezna što je to u stvari !!!
Stavio sam i gbox u router , kofigurirao portove na 12000 (to sam uzeo iz tutorijala za Gbox iz Vladix - foruma ) I opciju New games and Applcations u routeru izabrao , pa valjda nisam pogrešio ? !! Volio bi da mi dajete neki tip , kako bi dalje ili bolje , što bih još mogao da
napravim , da več jednom proradi taj gbox !!??
Uglavnom , več sve linije imam koje su potrebne , za početak bi bilo dovoljno , da se barem isproba i da radi .

Puno pozdrava od izmučene gbox-duše