Nažalost ne mogu ti pomoći nešto previše,ali nadam se da ću bar umanjiti tvoju zabrinutost jer i kod mene je ISTI SLUČAJ

!!! Naime,imam Metabox II (original) i isto mi je kao kod tebe,bez obzira koji soft,ali na Novoj i na RTL-u mi se resetira reciver sam od sebe,obično u intervalima od,pa... od 5 min. do pola sata! Ali kod mene nekada hoće da se resetira i na HBO,a Digi film 1 kada je preko celog ekrana sve OK,ali kada je onako umanjena slika sa listom programa sa desne strane onda na tom kanalu ne može da izdrži NI 2 SEKUNDE

!!!
Tako ti je to,ništa zabrinjavajuće,malo nestabilan soft

... valjda... i malo truda od starne provajdera (Digi) da nam onemogući da gledamo njihov program kako ga već gledamo

,mada sam ja kod sebe primetio (možda ti ovo pomogne) da kada mi je rec ispod TV-a,onako sav "oklopljen" i kada mu je hlađenje slabije,odnosno kada se jako ugreje da je to resetiranje sam od sebe učestalije,e ja sam ga onda izvukao i stavio pored TV-a
nista pod njim ni na njemu,dosta je hladniji (kada staviš ruku na njega) i ne resetuje mi se više toliko često

!!!
Nadam se da sam bar malo pomogao i umirio te

,sve ti ja sa recom u redu

,ne brini zbog toga

!!!
POZDRAV

!!!