Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

09.06.2026. 20:57:11
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Pozadina=Factory reset  (Pročitano 2483 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *
  • Like: +25/-0
  • Pol: Muškarac

Pozadina=Factory reset
« poslato: 20.09.2008. 20:03:44 »
Halo  dobri  ljudi !
Skinuo  sam  neke  Backgrounde  za  Metabox , pa  sam  htio  da  isprobam kako  izgleda . Ubacio  sam  file-senderom
onaj  .bin  dio  ,( jer  sastoji  se  od  jednog  .bin  i  jednog  .jpeg  djela ) te  slike , i  bio  sam  dosta  iznenađen  , jer
umjesto  jedne  ljepe  pozadine  , napravio  mi  je  "factory reset "  , zbrisao  sve  kanale  i  sateliti  Hotbird  i  Astra  su
nestale  sa  liste !! Imam  Metabox 3  orginal   sa  Metadream 1923  SW .
Pa  bih  vas  molio  da  mi   pomognete  , kako  se  može  pozadina  ubaciti  , a  da  mi  ne  raz***e  cijeli  Rec  !!??
Jer  je  očito  da  sam  nešto  krivo  napravio  !

Puno  pozdrava   Robit

Van mreže guns n roses

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +105/-1

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *
  • Like: +25/-0

Pozadina=Factory reset 2
« Odgovor #2 poslato: 21.09.2008. 09:32:16 »
Zdravo  again !
Probao sam  sa STB-Wizard prebacit  pozadinu , kao  što  ste  preporučili  , ali  mi  sada  STB-Wizard  javlja ,( na početku  kada
hoče  da  odredi  o  kakvom Receiveru  se  radi ) da  ne  nađe  serijski  port !!! Naravno  mi  je  rec  spojen  RS232c  null  kablom ,
i  kada  počne  da  traži  ima  znakova  kao da  pokrene  process  ispitivanja  , pa  mi  ispiše "" to many  signal is  receiving ,
buffer  overflow "" !!! Nakon  toga  ispis  " can`t find  STB  on  serial  port "  !!!
Onda  sam  probao  direktno  u meni  "transfer"      video background , pa  opet  dobivam  opomenu :
Warning ! Request  service  and  selected  file is different ! Izabrao  sam onu  sliku  sa  5.bin  , onda  mi  je  dao  to  poruku ,
da je  service  koju  hoču  ne  slaže  se  sa  izabranom " file" !
A  još  da  spominjem  da sam  sa STB-Wizardom  več  više  puta  ubacio  kanale  , pa  i  skinuo  listu  kanala sa  rec-a , i  nije
bilo  problema !! Imam  Metabox  3 , sa  hologramom , valjda  je  orginal (kupio ga  u  Vemil-u) , pa  me  čudi  zašto  STB-Wizard
ne  može  da  očita  konfiguraciju  rec-a prijeko  Rs232c - kabla ??
Jel  postoji  neki  način  da  se  to  riješi ?

Puno  pozdrava  "robit "