Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

02.08.2026. 19:23:02
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Eutelsat W2 16.0°E  (Pročitano 2332 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže keta

• Junior clan
  • *
  • Like: +1/-0

Eutelsat W2 16.0°E
« poslato: 20.08.2008. 19:49:48 »
Sta mi sve treba da mogu pratit navedeni satelit, i kako ga nac?

Van mreže marre

• Moderator
  • Iskusan
  • *
  • Like: +26/-4
  • Pol: Muškarac
  • Burning ring of fire...

Odg: Eutelsat W2 16.0°E
« Odgovor #1 poslato: 20.08.2008. 20:27:33 »
Hmmm...      ne znam da li bas razumem pitanje:"sta je sve potrebno"??? Pa kao i za svaki drugi satelit,reciver,antena i LNB!!! Pretpostavljam da to vec imas,a iz tvojih prethodnih postova vidim da imas jedan od Metaboxova,I ili II,Mislim da imas II (kao i ja ;D) Ne znam koje satelite sada pratis,pretpostavljam i/ili Astru i HotBird a taj satelit ti se nalazi izmedju Astre (19.2*) i Hot-a (13.0*). E sada...     ako ima samo 1 LNB onda samo maaaaalo rotiras anten levo ili desno i naravno...     podesis u postavkama recivera sve kako treba (u meniju "instalation" kliknes na satelit,izbrises onaj koji vec imas i podesis Eutelsat W2,i podesis DiSeq,ne boj se ono sto imas memorisano u reciveru od programa SVE ce ti ostati,pa ako ne uspes sa Eutelsatom,ili ti se ne bude svidjao,mozes sve da vratis kako ti je i bilo) Ako ima monoblok LNB (kao i ja >:() onda moje saucesce jer onda NEMA sanse da zadrzis Astru i Hot i da izmedju ubacis Eutelsat,a ako imas 2 odvojena LNB-a onda izmedju mozes da ubacis i treci,treba ti samo novi multiholder za 3 satelita i novi USKI (da ti moze stati) LNB.
Toliko...     mislim da sam "pokrio" sva tri moguca scenaria kod tebe,naravno....     pod uslovom da nemas motor,jer da imas,pa...      onda ne bi ovo ni pitao,onda bi imao SVE satelite ;D ;D ;D!!!
POZDRAV!!!
Metabox 2 original,antena 90cm,LNB 0.1db.+ motor

Van mreže keta

• Junior clan
  • *
  • Like: +1/-0

Odg: Eutelsat W2 16.0°E
« Odgovor #2 poslato: 20.08.2008. 21:10:24 »
hvala marre; mislijo sam na uski LNB i multiholder