Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

04.08.2026. 19:46:42
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Maja Nikoli? – fudbalski menadžer!  (Pročitano 2964 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže BANESS

• Iskusan
  • *
  • Like: +11/-5
  • Pol: Muškarac

Maja Nikoli? – fudbalski menadžer!
« poslato: 15.08.2008. 16:33:43 »
Maja Nikolić – fudbalski menadžer!

Kada je sa 18 godina napisala knjigu "Kako sam uspela", pevačica Maja Nikolić nije mogla ni da sanja da će deceniju i kusur kasnije postati fudbalski menadžer i PR jednog beogradskog fudbalskog kluba!

Poznavaoci prilika u dojučerašnjem članu Superlige Srbije, FK Bežanija tvrde da nijedna konferencija za novinare nije bila posećenija od one u četvrtak, jer je predstavljen novi PR kluba i fudbalski menadžer – Maja Nikolić.

Pevačica je u Bežaniju dovela prvo pojačanje – svog brata od ujaka Danijela Milovanovića, koji dolazi iz berlinske Herte.

Kaže da to neće biti jedini fudbaler kojeg će dovesti u Bežaniju, a ideja joj je da dovodi fudbalere i u druge klubove.

Da joj "fudbalski rečnik" nije stran, pokazala je odmah po predstavljanju: "Bežanija će u dogledno vreme biti klub na evropskom nivou. Očekujem da trener Slaviša Božičić ekspresno vrati klub u elitu. Bežanija je oduvek bila rasadnik mladih igrača, tu su se afirmisali i Biševac, Rukavina, Lazetić, Mario Đurovski...".

Maja Nikolić kaže da je od Bežanije dobila odlične uslove – automobil i sopstvenu kancelariju, a s obzirom na to da nema fiksno radno vreme, kaže i da njena pevačka karijera neće trpeti.

Obećala je i da će napisati himnu Bežanije, koja će se u predstojećoj sezoni takmičiti u Prvoj ligi Srbije (druga liga).

Maja Nikolić je poznata po tome da tvrdi da je većina muzičkih festivala nameštena. Malo je neobična odluka da odlazi u srpske fudbalske vode, koje su podjednako mutne. Ostaje da se vidi da li će Maja Nikolić plivati i u fudbalskim vodama i biti eksplozivna kao PR fudbalskog kluba, kao što je to posle raznoraznih muzičkih festivala.

Van mreže BANESS

• Iskusan
  • *

Odg: Maja Nikoli? – fudbalski menadžer!
« Odgovor #1 poslato: 15.08.2008. 16:36:59 »
Veoma sam presrecan zbog ove vijesti,ja sam evo ako niste znali Fudbalski fun Bezanije.Uhhhh kako sam srecan pa to je nemoguce!!!Napred Bezanija u nove sportske pobjede.

Van mreže BANESS

• Iskusan
  • *

« Odgovor #2 poslato: 18.08.2008. 15:03:15 »
Maja Nikolić dovodi BMW

Maja Nikolić, poznata pevačica narodne muzike, postavljena je juče za novog portparola FK Bežanije. Ona je istakla da će, pored komunikacije sa medijima, biti uključena u rad kluba i da će joj zadatak biti da dovede „zlatnog sponzora“, a najavljeno je i da će snimiti klupsku himnu zajedno sa bivšim igračima Antonijem Rukavinom, Žarkom Lazetićem i Mariom Đurovskim.

- U Bežaniju sam došla kao spoljni saradnik i trudiću se da pomognem u svakom pogledu. Moj zadatak će biti da dovedem „zlatnog sponzora“, a mogu da otkrijem da smo u pregovorima sa kompanijom BMW. Pored njih, jedan od glavnih sponzora ostaće firma „100 odsto“, sa kojom sarađujemo nekoliko godina. Takođe, mogu da naglasim da ću uskoro snimiti himnu kluba i da ću sa bivšim igračima Lazetićem, Rukavinom i Đurovskim snimiti spot, u kojem će oni pevati zajedno sa mnom - rekla je Maja Nikolić.

Van mreže BANESS

• Iskusan
  • *

« Odgovor #3 poslato: 18.08.2008. 15:09:34 »