Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

22.08.2026. 15:40:47
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Spasavanje liste kanala  (Pročitano 2604 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže captainvuki

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

Spasavanje liste kanala
« poslato: 21.04.2008. 02:08:37 »
Dobar dan,
iman prijamnik Metabox 3 i kad dodan nove kanale u favorites oni ostaju u favorites dok je prijamnik upaljen,ali kad ga ugasin,pa ponovo upalin ti kanali koje san dodatno ubacija u favorites ne ostaju nego moran ponovo sve ubacivat.Može li se to trajno pohranit?Isto tako svaki put moran ponovo pretraživat satelit Eutelsat W2,jer kad ugasin i onda ponovo upalin prijamnik,sve se vrača na prijašnje stanje.
Još samo bi tija pitat ako neko ima DigitAlb karticu je li mu radi u metaboxu 3,jer kod mene rade svi kanali iz DigitAlb paketa osim Supersport kanala zbog kojih san i kupija karticu.Isto tako iman Art sport i AlJazera kartice koje rade normalno.Signal sa EutelsataW2 mi je 72% jačina i 90% kvalitet.Kad pokušan otvorit Supersport kanal kaže mi da je kanal kodiran iako je kartica unutra i prijamnik je pripozna.Isto tako Big brother programi iz istoga paketa radu kad se ubaci kartica.

Van mreže guns n roses

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +105/-1
  • Pol: Muškarac

Odg: Spasavanje liste kanala
« Odgovor #1 poslato: 21.04.2008. 13:36:16 »
http://vladix.net/forum/index.php?topic=990.0
pročitaj malo ovo pa mi reci jel ti poznato-jesi stavljao soft koji i malo pročitaj temu nemam gdje ključeve upisivati pa javi-poz

Van mreže captainvuki

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

« Odgovor #2 poslato: 21.04.2008. 14:24:24 »
http://vladix.net/forum/index.php?topic=990.0
pročitaj malo ovo pa mi reci jel ti poznato-jesi stavljao soft koji i malo pročitaj temu nemam gdje ključeve upisivati pa javi-poz

Kad san ga kupija u njemu je več bija software Dreamsoft 1.4.4.8.Ja nisan ništa drugo pokušava ubacit.Pročita san temu i sad mi je jasno zašto se ne može ništa na njemu minjat i zašto skenirani kanali ne ostaju.

Van mreže guns n roses

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +105/-1
  • Pol: Muškarac

« Odgovor #3 poslato: 21.04.2008. 14:44:21 »
vračaj im to i nek ti daju metabox koji nije flešan.imaš pravo na to na kutiji piše lako ubacivanje sofware-poz i javi