Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

13.05.2024. 08:27:44
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Cinestar TV - karika koja nedostaje  (Pročitano 1472 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Bobo

  • Globalni moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 593
  • Like: +14/-0
  • Pol: Muškarac

Cinestar TV - karika koja nedostaje
« poslato: 28.04.2009. 16:20:32 »
Sjećate li se Cinestar TV-a, domaćeg filmskog kanala kojeg smo najavili prije više od 2 mjeseca? E, pa vjerovali ili ne Cinestar TV nažalost još uvijek nije krenuo sa emitiranjem iako je rok za kada je najavljen start emitiranja već odavno prošao. Pa, što reći na sve to? Šteta.

Jedini operater kojeg možemo kriviti je B.net jer je možda ipak prerano "izletio" sa informacijom da u ožujku 2009. kreću sa novim filmskim kanalom - što je (očito) netočna informacija. Čini se da se i Iskon.TV zaletio jer su na samom startu svoje usluge u listu kanala uvrstili i kanal pod imenom "Blitz". Nije teško zaključiti da se radi o istom TV kanalu pošto Cinestar TV pokreće upravo Blitz-Cinestar, najveći domaći kino i video distributer.

Nakon što je i Iskon.TV shvatio svoju "pogrešku" u kratkom su roku sklonili kanal Blitz iz popisa programa. Nakon svega možemo reći - očito je da se u pozadini nešto kreće, ali po svemu sudeći poprilično sporo!

Doznali smo informaciju da je kanal sa emitiranjem trebao krenuti još 15.04.2009 godine no to se ipak nije dogodilo zbog zasad neutvrđenih razloga. Novi točan termin starta prvog domaćeg filmskog kanala krije se kao najveća vojna tajna. Nadajmo se da će se to dogoditi u narednih mjesec dana.

Pa, unatoč ovom kašnjenju i dalje nestrpljivo čekamo, jer filmski kanali su uvijek dobrodošli.
Why drink and drive when you can smoke and fly?