Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

28.04.2024. 06:49:33
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: ?esi i Slovaci najviše vole pre-paid DTH  (Pročitano 1257 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže lazarevicb

  • Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Poruke: 649
  • Like: +21/-12

?esi i Slovaci najviše vole pre-paid DTH
« poslato: 11.12.2008. 07:56:00 »
Digitalna satelitska pre-paid DTH platforma SkyLink i dalje nastavlja sa iznimno dobrim poslovnim rezultatima u Češkoj Republici i Slovačkoj. Prema informacijama koje donosi češki portal Parabola.cz, SkyLink sada broji više od pola milijuna aktivnih dekoderskih kartica u obje zemlje što ga čini vodećom digitalnom satelitskom platformom u Češkoj Republici i drugoj po veličini digitalnoj satelitskoj platformi u Slovačkoj (prvi je Digi TV).

Skylink brand, iako nastao u Slovačkoj, u Češkoj se koristi tek od studenog ove godine. Usluga SkyLink je zajednički projekt češke firme TradeTec (prije poznatiji kao Trade and Technology) i slovačke firme Towercom i emitira preko satelita Astra 3A i Astra 1E na orbitalnoj poziciji 23.5° istočno, kodirano u sistemu Cryptoworks. U paketu emitiraju brojni atraktivni kanali kao što su Filmbox, HBO, AXN, JimJam, Viasat Explorer i drugi.

Uspjeh SkyLinka može se pripisati poboljšanoj programskoj ponudi i činjenici da je to u stvari jedina DTH platforma koja u ponudi ima i kanale u visokoj razlučivosti (HDTV).

(Broadband TV News)
S¨¨ budalom se ne treba svadjati prvo te spusti na svoj nivo pa te dotuce s¨' iskustvom" ...