Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

11.06.2026. 12:02:50
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Optibox 550s memorija i brisanje skina  (Pročitano 2684 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže aamor

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

Optibox 550s memorija i brisanje skina
« poslato: 01.11.2010. 19:11:58 »
ubacio sam u njega Gemini 4.70 Non Bomb DM500 Maxvar CCcam 2.1.3 original Mod Borsalino 21.12.09 jer jedino sa njim cs radi ok.E sad skinuo sam skin i sad ga ne mogu izbrisat jer ga nema u opciji za brisanje,a kad odem u osd setingas tamo ga ima.I da li je moguce da se nekako prosiri memorija?Skinuo listu kanala i ccam 2.1.14 i ccam config i jedan skin i imam jos 200 kb slobodnog prostora,ovaj skin sto sam zadnji skinuo njega mogu da izbrisem,ali predzadnji onaj prvi sto sam skinuo njega ne mogu jer ga nema u opciji.Hvala

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
  • Pol: Muškarac
    • VLADIX.NET

Odg: Optibox 550s memorija i brisanje skina
« Odgovor #1 poslato: 01.11.2010. 20:00:57 »
Naravno ne može se proširiti memorija, može se obrisati taj skin preko ftp-a ali ne bih ti preporučio jer se može desiti da obrišeš default skin i tu je odmah nakon reboota pao image. Obriši neke nepotrebne plugine kao što su newcs koji dolazi uz cccam, providers  ignore u var/etc i sl. ali nećeš dobiti mnogo više prostora.
Najbolje na-novo image.
I da...image nema veze sa radom sharinga.

Van mreže aamor

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

Odg: Optibox 550s memorija i brisanje skina
« Odgovor #2 poslato: 01.11.2010. 20:23:11 »
probacu to da izbrisem,ne znam novi sam sa ovim ali onaj prethodni image mi je stopao cs evo ovaj sljaka par sati bez problema i cekiran dhcp,a sa onim sa cekiranim dhcp nije imalo pojma da se konektuje,pa sam zbog togadosao do zakljucka da je problem do imagea,ali tebi verujem da image veze nema sa cs-om:))