Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

09.06.2026. 14:09:00
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Titlovi  (Pročitano 5580 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ford

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

Titlovi
« poslato: 15.08.2010. 15:43:15 »
Moze li mi neko objasniti kako da u moj dreambox 500s ubacim titlove,ako moze onako jednostavno novi sam u svemu ovome a tutorijal od vladixa ne mogu da skinem i otvorim neznam zasto????

Van mreže moke

• Junior clan
  • *
  • Like: +3/-0

Odg: Titlovi
« Odgovor #1 poslato: 15.08.2010. 17:01:11 »
pritisni dugme AUDIO
otvori se tabla gdje možeš podešavati zvuk na stereo, lijevo i desno mono
zatim ispod toga su ponuđeni audio jezici
a dole na dnu je traka u kojoj piše u startu nema subtitlova, pomjeraj kursor lijevi i izaberi na kom jeziku hoćeš titl (naravno, ako je ponuđen za taj kanal)

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +38/-5
  • Pol: Muškarac
  • Dežurni zajebant Vladix foruma, Antilaser Team HR

« Odgovor #2 poslato: 15.08.2010. 20:00:16 »
A ukoliko želiš titlove na kanalima tipa Sky Cinema, onda pomaže samo Drtic i to je pizdarija koju sam pokušavao upogonit dobra 2 tjedna da bi na kraju, kad sam vidio koja je to svinjarija, jednostavno izbrisao iz dream-a.

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
    • VLADIX.NET

« Odgovor #3 poslato: 15.08.2010. 21:14:37 »
A ukoliko želiš titlove na kanalima tipa Sky Cinema, onda pomaže samo Drtic i to je pizdarija koju sam pokušavao upogonit dobra 2 tjedna da bi na kraju, kad sam vidio koja je to svinjarija, jednostavno izbrisao iz dream-a.
na enigma 2 imaš  ddamir odličan plugin koji sve sam radi, a drtic je bezveze to svakom govorim, a i enigma1 nije baš za toga.

Van mreže Igor

• Senior clan
  • *
  • Like: +1/-0

« Odgovor #4 poslato: 24.08.2010. 14:58:48 »
Uopšte se drug ne slažem sa tobom da je Drtic 2.2 svinjarija!!!
Kod mene na Gemini 4.7 radi ko sat i pokrenuo sam isti iz prve, samo treba pratiti uputstvo, a posebnu pažnju obratiti na kreiranje direktorijuma za titlove.
Ono što mene interesuje je da li se može nekako editovati "titDownloader_v1.5" da skida prevode sa sajta koji ja hoću, jer ovi koje on nudi nemaju dobru vremensku sinhronizaciju?
velemajstor ;-)

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
    • VLADIX.NET

« Odgovor #5 poslato: 24.08.2010. 15:48:26 »
može se na početku namjestiti, ali kasnije će svakih nekoliko dana izbacivati greške i na kraju ćeš odustati...

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +38/-5
  • Dežurni zajebant Vladix foruma, Antilaser Team HR

« Odgovor #6 poslato: 24.08.2010. 19:01:05 »
Mislim da je, pored silnih kanala koji imaju dvb titlove na nama razumljivom jeziku, ovaj plugin potpuno nepotreban........  8)
Fora je za experimentiranje  ;)

Van mreže Igor

• Senior clan
  • *

« Odgovor #7 poslato: 25.08.2010. 11:35:38 »
Da li je moguće titlove sa .sub ekstenzijom ili bilo kojom drugom sačuvati npr. kao .dtc pa da onda rade na drticu?
« Poslednja izmena: 25.08.2010. 13:14:25 Igor »
velemajstor ;-)

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
    • VLADIX.NET

« Odgovor #8 poslato: 25.08.2010. 20:16:12 »
ima konverter, ubaciš  sub i pretvori  u  dtc

Van mreže Igor

• Senior clan
  • *

« Odgovor #9 poslato: 26.08.2010. 20:07:02 »
Mislio sam da slučajno može "po kratkom postupku".
Uglavnom, koristim jdrtic za konverziju, pa onda na ftp ubacim, jer mi nekako jednostavnije.
Volio bih ako može neko da mi kaže gdje da editujem ovaj server za titlove. Tražio sam po onim config fajlovima, ali nisam siguran 100%, pa nisam htjeo ništa da diram.
Jedini bug koji sam primjetio kod downloadera je da često hoće reboot reca, ali posle toga radi ok. Meni ovo i ne smeta nešta pretjerano, a brate nije problem skinuti titl na kompu kad je neki dobar film, pa lagano na ftp.
I da, dešava mi se da veći dio titlova koje skinem preko reca kasni tokom filma, tj nema baš dobar tajming.
velemajstor ;-)

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
    • VLADIX.NET

« Odgovor #10 poslato: 27.08.2010. 00:08:15 »
Jedini bug koji sam primjetio kod downloadera je da često hoće reboot reca, ali posle toga radi ok. Meni ovo i ne smeta nešta pretjerano, a brate nije problem skinuti titl na kompu kad je neki dobar film, pa lagano na ftp.
I da, dešava mi se da veći dio titlova koje skinem preko reca kasni tokom filma, tj nema baš dobar tajming.
Nije problem skinuti ni cijeli film ako je baš dobar, onda ne čekaš kanal. :)
« Poslednja izmena: 27.08.2010. 01:58:15 VLADIX »

Van mreže cronicus

• VIP
  • Senior clan
  • *
  • Like: +12/-0

« Odgovor #11 poslato: 27.08.2010. 14:39:45 »
zato i postoji ubrzavanje i usporavanje titlova u drticu,kad naučite koristiti te opcije,onda titl ide bez problema,u bazi postoji oko 5500 filmova i većina ih je na 25.00 fps,taj ostatak koji ne štima je na 23.976,vi samo tribate prilagodit tu razliku i to je to,uglavnom svi tilovi u bazi su ispravni,a i za većinu titlova kada se ubacuju ni ne postoje titlovi i na 25.00 i 23.976,velika većina ih je samo na 23.976 i zbog toga i jesu u kašnjenju..a tu je drtic da to ispravi,malo praxe i to se vrlo brzo uskladi

pozz
..da mi uzmu sve su smjeli.....