Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

09.06.2026. 10:57:02
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: HELP!!  (Pročitano 1903 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže max

• Junior clan
  • *
  • Like: +1/-0

HELP!!
« poslato: 09.03.2008. 22:37:22 »
Ubacio sam softver od 09.03.metabox swmtg10 međutim ponovo problemi, ne mogu otvarat francuze odnosno povremeno dođu te se slika zamrzne i nestane,premiere i polsati su uredu!Da li je problem u softveru ,a ako nije molim pomoć!! :( :(

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: HELP!!
« Odgovor #1 poslato: 09.03.2008. 22:47:34 »
Odi na neki od ovih kanala France 4, Ushuaia, M6 Music rock i sačekaj nekoliko sekundi dok ti ne otvori kako bi soft neapravio update ključeva.

P.S. Molim te da naslove tema napraviš tako da možemo vidjet u čemu je problem, tako ćeš prije dobiti odgovor, a i ostali koji eventualno imaju isti problem. Jednako tako nemoj brisati teme i postove na koje ti je odgovoreno, nema razloga za to, zar ne? ;)

Van mreže max

• Junior clan
  • *

« Odgovor #2 poslato: 10.03.2008. 09:37:03 »
Kod mene nije problem sa music hits,jer to uvijek otvara,ali multivisie nikako ne otvara, a ni eurosport2 ni canal sport!Kad i otvori zamrzne sliku nakon minute!Jedno vrijeme sam otvarao i canal+ i canal+sport, ali sada više ne!Nije mi jasno kako neke francuze otvara,a neke ne!!            PS:Ispričavam se radi brisanja teme neću više!! :-\ :-[                                                               

Van mreže crni barun

• Junior clan
  • *
  • Pol: Muškarac

« Odgovor #3 poslato: 10.03.2008. 18:16:29 »
i meni se povremeno dogodi da ne rade navedeni kanali ali nakon nekog vrimena opet se pojave sami od sebe, neznam kako i zašto, obično mi nakon ubacivanja novog sw bude sve ok a često puta pomogne i brisanje pa ponovo skeniranje kanala
metabox II orig.