Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

12.06.2026. 15:11:21
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: reciver digimax III ne radi samo piše start  (Pročitano 1984 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže gnjus

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

reciver digimax III ne radi samo piše start
« poslato: 08.03.2008. 11:14:22 »
prije dva tjedna počeli su mi problemi sa mojim digimax III. Naime nakon što nisam palio reciver jedno tri tjedna pred jedno dva tjedna sam ubacio novi software u njega neki od metadream sad točno ne znam koji. reciver sam upalio i uredno je radio međutim kad mi se u meniu digao popis kanala nisam mogao prebaciti na niti jedan drugi kanal osim kanala sa kojim se palio reciver. Znači nije mi uopće prebacivao na druge kanale osim onog početnog na kojem je bio reciver prilikom paljenja. Nakon toga sam u reciver ubacio dreamsoft 1.4.4.8 obzirom da je stabilniji software od metadream međutim sad imam još veće probleme. Sad mi se reciver uopće ne pali. Naime na TV sa njega ne odlazi nikakva slika i na reciveru mi cijelo vrijeme piše start. Čak se niti ne može reciver ugasiti, kad ga gasim ponaša se kao da ga palim. jedino se može ugasniti na sklopki koju reciver ima iza. Ne znam kako da ga vratim u život, pomagajte!

Van mreže veca

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +66/-0

Odg: reciver digimax III ne radi samo piše start
« Odgovor #1 poslato: 08.03.2008. 12:23:49 »
ubaci originalni soft od metabox 3 i onda metadream ili dreamsoft...

Van mreže gnjus

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

« Odgovor #2 poslato: 08.03.2008. 17:51:06 »
ubacio sam orginalni software od metabox 3-metabox 3 original software i isti mi je vratio reciver u život međutim nakon toga sam ubacio metabox sw mtg. No ne mogu napraviti reset ključeva jer mi software kojim sam vratio u život reciver a koji sam naprijed naveo ne nudi mogučnost resetiranja ključeva. Naime tipka crvena na daljinskom koja se koristila za reset ključeva u navedenom softwareu ima drugu funkciju. Kako da aktualiziram software metabox sw mtg koji sam ubacio u reciver nakon softwarea metabox 3 original software?

Van mreže veca

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • *
  • Like: +66/-0

« Odgovor #3 poslato: 08.03.2008. 18:25:04 »
To reset keys, enter to:
code edit\nagravision 'by whit button'\Add 'by green button'\ enter in,
provider : 000000
index : 00
code data: 00 00 00 00 00 00 00 00 00
and press OK, it's mean reset, press exit, restart your receiver, then it's will be Ok !