Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

27.07.2026. 09:19:37
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Veh: Misimovi?ev gol je otvorio vrata pobjede  (Pročitano 2239 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +21/-5
  • Pol: Muškarac
  • out off space

Veh: Misimovi?ev gol je otvorio vrata pobjede
« poslato: 08.08.2009. 18:21:44 »
Veh: Misimovićev gol je otvorio vrata pobjede

Wolfsburg je na startu bundes lige savladao ekipu Stuttgarta rezultatom 2-0 .Vukovi će i ove sezone sasvim sigurno voditi borbu za sam vrh
Zvjezdan Misimović probio je led, i postigao prvi gol za Wolfsburg u novoj sezoni Bundes lige, bio je to zaista maestralan pogodak u stilu velikih nogometaša što Misimović usitinu i jeste.

Drugi gol djelo je najboljeg strijelca Bundes lige prošle sezone, Grafitea.

Upravo su Misimović i Grafite prema Bildu ocijenjeni sjajnom dvojkom za svoj doprinos na sinoćnjoj utakmici, istu ocjenu dobili su i golman Benaglio, te Riether i Josue, dok je Džeko dobio trojku. U ekipi Stuttgarta dvojku je dobio samo Jens Lehman, koji je sasvim solidno odradio svoj posao ali nije mogao sam protiv napaljenih vukova. Treba istaći da se ocijene igračima daju od najbolje jedinice do najlošije šestice.

Armin Veh, novi trener Wolfsburga smatra da je Misimovićev gol bio presudan....

Prvo poluvrijeme je bilo puno intenziteta i obostranih prilika. Ključni trenutak utakmice bio je pogodak Misimovića koji nam je otvorio vrata pobjede. Nakon toga nam je bilo lakše igrati, a Grafite je zaključio utakmicu svojim pogotkom – izjavio je Veh.