Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

29.09.2026. 01:24:35
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 17

Autor Tema: REPREZENTACIJA BIH  (Pročitano 100824 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +21/-5
  • Pol: Muškarac
  • out off space

Odg: REPREZENTACIJA BIH
« Odgovor #60 poslato: 22.09.2009. 10:03:38 »
Ćiro: Bilbija zaslužuje poziv

Selektor nogometne reprezentacije BiH, Miroslav Blažević, najavio je da će za sljedeće okupljanje poziv uputiti mladom Nemanji Bilbiji iz Borca.
Uvjerio sam se, a to su mi potvrdili mnogi, da Nemanja Bilbija iz Borca zaslužuje poziv. Dobit će šansu, ne zato što je Nemanja već što je veliki potencijal. Hoće me ove Nemanje, jesi vidio čudesnog Supića, a i raja voli Nemanju - na svoj je način komentirao Ćiro Blažević.

Raduje se oporavku Kenana Hasagića, ne brine za kolosalnog Emira Spahića, prebrinuo je sve brige zbog Edina Džeke, plješće Salihoviću i Pjaniću.

Ipak sam sine, zabrinut. Estonija je nagazna mina. U Talinu ne smije biti podcjenjivanja, Estoniju moramo shvatiti kao bitku za život, a onda protiv Španije spektakl - izjavio je za San Miroslav Blažević.

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • Like: +38/-5
  • Dežurni zajebant Vladix foruma, Antilaser Team HR

?irini zmajevi u Tallinnu slave povijesni uspjeh
« Odgovor #61 poslato: 10.10.2009. 23:06:39 »
Reprezentacija Bosne i Hercegovine u Estoniji je svladala domaćina rezultatom 2:0 i osigurala plasman u posljednju kvalifikacijsku fazu za SP u Južnoj Africi.

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #62 poslato: 22.10.2009. 22:16:58 »

Portugalci se pribojavaju navijačkih nereda

Portugalski nogometni savez (FPF) zabrinut je zbog nereda, koje bi prema njihovom viđenju, mogli napraviti navijači Bosne i Hercegovine u prvom susretu dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.
Tehnički direktor portugalskog Saveza Carlos Godinho, izjavio je kako je dobio upozorenje od kolega iz N/FSBiH, koji su navodno zabrinuti zbog ekscesnih navijača naše repreznetacije.

Izgleda mi kao da je jedina briga ljudi u bosanskohercegovačkom savezu kako da kontroliraju svoje navijače koji su već pravili brojne probleme, izjavio je Godinho za portugalske medije.

Godinho je najavio da će susret s Bosnom i Hercegovinom biti osiguravan velikim brojem policajaca i specijalnih snaga, koje će biti spremne reagirati ukoliko bude neophodno.

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #63 poslato: 23.10.2009. 12:44:07 »

Misimović: Portugalci prate svaku sitnicu

Veznjak Wolfsburga Zvjezdan Misimović kaže kako mu je njegov suigrač, Ricardo Costa, otkrio da su Portugalci zabrinuti uoči susreta baraža s našom reprezentacijom.
Portugalski selektor Carlos Queiroz došao je na utakmicu Lige prvaka između Wolfsburga i Besiktasa da gleda Džeku i mene. Naš suigrač Ricardo Costa nam se povjerio da je pričao s Queirozom, koji je zabrinut pred naš susret u baražu, otkrio je Misimović...

Costa nam je rekao da očekuje tešku utakmicu, ali da misli kako će Portugalci proći. Očigledno je da se pažljivo spremaju i prate svaku sitnicu u pripremi utakmica, dodaje Misimović.

Naš reprezentativac smatra da treba biti realan i reći da su Portugalci veliki favoriti uoči baraža, ali znamo da favoriti ne prolaze uvijek.

Bit će veoma teško. Portugal je favorit. Imaju odlične igrače. Naša prednost, ako je to prednost, jeste revanš u Zenici. Ali, prvo moramo u Lisabonu izvući povoljan rezultat koji bismo mogli braniti ili nadoknaditi na našem terenu, rekao je Misimović...

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #64 poslato: 23.10.2009. 20:23:56 »

Papac provocira Mendesa: Dobit ćemo vas 3:0

Pedro Mendes i Saša Papac suigrači su u Glasgow Rangersima. Niti jedan od njih, ipak, neće sudjelovati u dva dvoboja baraža za SP u JAR-u između Portugala i Bosne i Hercegovine.

Portugalac je ozlijeđen, dok se Papac povukao iz reprezentacije još krajem 2006. godine. To ga, međutim, ne smeta da se šali sa suigračem.

Kad sam otključao svoj ormarić, primijetio sam sa strane komadić papira. Na njemu je stajao datum i ishod utakmice Portugal – Bosna i Hercegovina. Saša je napisao da će BiH slaviti u Lisabonu s 3-0 - kazao je Mendes za Maisfutebol.

Rekao mi je kasnije da Bosanci i Hercegovci imaju dva, tri iznimno dobra igrača, da je momčad prosječno vrlo mlada i da se još moraju jako popraviti u timskom smislu. Rekao mi je također da njihov stadion u Zenici nije velik, te da će nam stoga biti još teže igrati, dodao je Mendes.

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #65 poslato: 24.10.2009. 13:22:08 »

Ćiro: Zenica je naša sretna stanica

Selektor naše reprezentacije Miroslav Blažević kaže da je zabrinut uoči dvije utakmice dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Kako i ne bi bio kada za protivnika ima Portugal, trenutno desetu reprezentaciju svijeta.
Nisam sretan što čitam izjave nekih mojih igrača kako će staviti u džep Ronalda. Ja stvarno mislim da su moji lavovi najbolji na svijetu, da imam reprezentaciju koja može dobiti svakog, ali ne smijemo biti bahati u izjavama. Ne igramo sa autsajderom već sa fudalskom velesilom. Portugal je favorit, to sam rekao njihovim novinarima, ali ne pobjeđuju uvijek favoriti, rekao je Ćiro za San.

Svakim danom dozna ponešto o neprijatelju. Otkriva ko ga fila informacijama.

Josip Kuže moj kolega i prijatelj je vodio reprezentaciju Albanije protiv Portugala. On ih je dobro namučio i sjajno prostudirao. Vjerujem da će njegova analiza biti od koristi.

Nije opterećen hoće li ili ne igrati Ronaldo. Ima i objašnjenje zašto (ni)je bolje da igra?
Ronaldo nije tek tako najbolji igrač svijeta. Nije ga lako zadržati, i sigurno da njegov izostanak ostavlja stanovit trag u timu Portugala. Međutim, Portugal ne ovisi samo o raspoloženju jednog igrača. Imaju oni itekako još jako kvalitetnih igrača. U svakom slučaju ako Ronaldo bude igrao neće ga čuvati jedan igrač. Oko njega ćemo napraviti obruč, čuvat će ga svi. Samo tako ga se može ukrotiti.

Ipak, selektor je više okrenut svojim pulenima.

Hasagić se oporavio i to me raduje, ali nema kontinuitet utakmica. Nemaju ih ni Hrgović, Berberović. Zato sam zabrinut. Opet, nadam se da će do prve utakmice biti u optimalnoj formi.

Raduje ga povratak na gol Asmira Begovića, koji je na posudbi u Ipswichu.

Branio je posljednje dvije utakmice što potvrđuje njegov kvalitet. Uradio je dobru stvar što je otišao na posudbu, shvatio je da se golman ne postaje sjedeći na klupi.

Sretan je zbog uspjeha momčadi našeg kapitena…

Montpellier je na vrhu zahvaljujući igrama Emira Spahića, to nas svakako veseli. Spaha nikad nije upitan.

Raduju ga dobre igre u evropskim utakmicama Miralema Pjanića, iako je svjestan da mora naći zamjenu za Samira Muratovića, koji je najavio povlačenje.

Pozvat ću Harisa Medunjanina. Nemam pravo ignorirati činjenicu da neko igra u španskoj Primeri, a da nije u reprezentaciji. Neki su mi govorili kako je Medunjanin izjavljivao kako neće igrati za BiH. To me ne zanima. Igrači svašta pričaju. Kod mene će igrati ako je kvalitet. Nije bitno šta igra, ja ću mu naći najbolju poziciju. Nadam se da će se završiti papirologija oko njegovog nastupa za BiH, jer je igrao za Holandiju.

Selektor ne vidi, kao neki iz njegovog okruženja, u navijačima, potencijalnog protivnika. Naprotiv…

Navijači su bili fenomenalni, ponašali su se patriotski kako su mi obećali i kako sam očekivao. To su pravi navijači. Bez njih ne bi bilo ovih rezultata. Uvjeren sam da ćemo imati snažnu podršku u Lisabonu i u Zenici. Eto i zbog navijača smo ostali u Zenici. Bilo je pitanja, zašto ne na Koševu? Ma, nema šanse! Bilino polje je naš stadion, tamo nas bodre i kad gubimo, a na Koševu su nestrpljivi, hoće gol u prvoj minuti. Zenica je naša sretna stanica - izjavio je za San Ćiro Blažević.

Za meč sa Portugalom selektor je pripremio pozivnice za ove igrače: Hasagić, Begović, Supić, Berberović, Vladavić, Salihović, Damjanović, Nadarević, Mravac, Mirvić, Spahić, Ibričić, Muratović, Rahimić, Pjanić, Misimović, Muslimović, Ibišević, Zec, Džeko, Štilić, Jahić, Bajramović, Pandža, Hrgović, Topić, Medunjanin.

Moguće da neko sa ovog popisa otpadne. Medunjanin će kandidirati samo ako će na vrijeme dobiti sportsko državljanstvo FIFA - e, dok selektor razmišlja da vrati Topića.

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #66 poslato: 02.11.2009. 10:25:47 »

Ćiro: Zabrinut sam kao nikad u životu

Još nešto manje od dvije sedmice ostalo je do historijskih utakmica baraža u kojima će naša nogometna reprezentacija loviti svoj prvi plasman na svjetsko prvenstvo.
Miroslavu Blaževiću takvo nešto uspjelo je prije 11 godina sa Hrvatskom kada je osvojio treće mjesto. Sada je 11 godina stariji i iskusniji.

Mnogi smatraju da je vođenje reprezentacije Bosne i Hercegovine Ćiri posljednji posao u karijeri a upravo Ćiro voli reći kako je posljednji labuđi pjev najljepši, nadamo se da će i Ćiro sa reprezentacijom otići do neslućenih razmjera ali otom potom, posljednja prepreka do plasmana za na svjetsko prvenstvo je svjestka sila, reprezentacija Portugala....

Zabrinut sam kao nikad u životu. Preda mnom su ispiti moje karijere. Igrao sam već ovakve, možda i važnije utakmice, ali ovo će meni biti najbitnije. Kada smo došli do vode, želim da se napijemo i odemo na Svjetsko prvenstvo.

Bit će iznimno teško, najteže do sada. Ovo je čistilište. Samo pravi prolaze ovaj test. U četiri dana moramo nadvisiti Portugal, a to znači biti najbolji na svijetu, jer samo takvi mogu eliminirati ovu velesilu, rekao je Blažević za dnevni avaz.

Popularni Ćiro je dodao kako će uskoro objaviti spisak za ove dvije utakmice, a na njemu će biti nekoliko novih igrača.

Dilema je 22 ili 24 igrača. Imamo puno onih kojima prijeti suspenzija i moram se osigurati da ne dođemo u situaciju da nam nedostaje igrača. Nadam se da se to neće desiti, ali moram biti oprezan.

Na spisku će se prvi put naći Haris Medunjanin iz Valjadolida. Nadam se da će ovih dana stići i dozvola FIFA-e, kako bi imao pravo nastupa za nas. On će biti pravo osvježenje u veznom redu. Ponovo će na listi biti i Ermin Zec.

Blažević kaže da će od svih igrača tražiti maksimalno zalaganje u Lisabonu bez obzira što čak devetorici reprezentativaca prijeti opasnost od neigranja u revanšu pred domaćom publikom.

Ovo su utakmice u kojima se mora dati i više od maksimuma. Vjerujem da su svi igrači toga svjesni. Nadam se da neću ni kod jednog primijetiti stanovitu psihološku kočnicu da zbog kartona ne bude igrao revanš.

Takav, ako se pojavi, sam sebe će ispisati. Odmah ću ga odstraniti. Ko god bude igrao u Lisabonu, mora zapeti i gristi svih 90 minuta. Ako bude trebalo da za dobar rezultat ostanemo osakaćeni u revanšu, neka bude tako. Skrpit ćemo se nekako.

Kako se približavaju utakmice sa Portugalom, tempo rada našeg selektora, sve je jači...Sa velikim zanimanjem prati utakmice zmajeva u evropskim klubovima pa je kako kaže bio zadovoljan izvedbom našeg dvojca iz Wolfsburga, Edina Džeke i Zvjezdana Misimovića koji su sa svojim Wolfsburgom odigrali neriješeno protiv Mainza, 3-3, ističe da ga raduje i povratak Zlatana Muslimovića.

To je igrač koji nam je prijeko potreban. Muslimović je naš razbijač u šesnaestercu, on nam daje dodatnu dimenziju u napadu. Džeko i Ibišević su velemajstori, ali Muslimović je onaj tip koji oba stopera ponese na leđima i zabije gol.

Portugalce napasti već u prvoj utakmici

Travnjak na Lužu je širok, ne dozvoljava bunker. Ako se budemo branili, osuđeni smo na propast, završit ćemo baraž u prvoj utakmici. Finale Eura 2004. je putokaz kako treba igrati sa Portugalcima. Čvrsti, organizirani presing. Pokušati blokirati svaki metar slobodnog prostora, rekao je Blažević aludirajući na reprezentaciju Grčke koja je u finalu evropskog prvesntva pobjedila Portugal i postala evropski prvak.

Ključ je dati gol ili dva. Moramo stremiti ka naprijed. Ukoliko se iz Lisabona ne vratimo sa postignutim golom, šanse će nam biti minimalne. Ipak, vjerujem da ćemo i Portugalcima zatresti mrežu.

Nakon duge pauze, konačno je pravu priliku u timu Eintrachta dobio Zlatan Bajramović. Upravo Bajramović je napustio reprezentativnu bazu nakon meča sa Estonijom te se želio vratiti u Njemačku jer je bio nezadovoljan minutažom u reprezentaciji ali ga je selektor odgovorio u posljednji čas.
Blažević smatra da će Bajramović biti naš ključni igrač u utakmici protiv Portugala.

Veoma je dobro što se Bajramović ustalio u prvom timu. Po mojim zamislima, on bi trebao biti naš ključni igrač u veznom redu. Onaj koji razbija protivničke napade, ali i ide naprijed. Nadam se da će odigrati i ove utakmice do okupljanja i biti potpuno spreman za iskušenja koja nas očekuju.

Ni Portugalci ništa ne žele prepustiti slučaju a dokaz da nas u Portugalu ne žele potcijeniti je misija Carlosa Queiroza koji posmatra utakmice u kojima su glavni akteri naši reprezentativci.

To mu služi na čast i pokazuje da nas nije potcijenio, nego prihvatio kao rivala kojeg se pribojava. Ništa ne želi prepustiti slučaju i siguran sam da već imaju do u sitnice pripremljenu analizu naše reprezentacije. No, s druge strane, imamo i mi njihovu, rekao je selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miroslav Ćiro Blažević za dnevni avaz.

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #67 poslato: 04.11.2009. 17:03:02 »

Ćiro objavio spisak, Milenković ponovo pozvan

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miroslav Ćiro Blažević danas je izdiktriao spisak od 26 igrača na koje će računati u mečevima baraža koje naša reprezentacija igra protiv Portugala 14. i 18. novembra.
Nova imena u reprezentaciji su kako je već najavljeno, Haris Medunjanin iz Valladolida i Ermin Zec iz Šibenika a poziv u reprezntaciju ponovo je dobio i Ninoslav Milenković koji je za našu nacioanalnu vrstu upisao 7 nastupa u vrijeme kada je selektor bio Blaž Slišković. U odnosu na nekoliko ranijih utakmica, na spisku nema Mirka Hrgovića, igrača Greuther Furtha.

Reprezentacija će se okupiti 9. novembra u Novom Vinodolskom.

U Sarajevu više ne postoje optimalni uvjeti za pripreme zbog lošeg vremena. Odlučio sam se za Novi Vinodolski, prvenstveno zbog slične klime kao u Portugalu, rekao je Blažević.

Naglasio je da ga brinu žuti kartoni nekolicine standardnih reprezentativaca, te da je zbog toga i odlučio da pozove veći broj igrača.

Niko ne može misliti da ćemo u Portugalu proći bez novih javnih opomena. Portugal je ekipa koja akumulira najviše kartona protivnika, s obzirom na njihovu tehničku potkovanost i igru kratkih pasova. Nažalost, mi imamo velikih problema s kartonima pa sam zbog toga i pozvao 26 igrača, kazao je Blažević.

Dodao je da očekuje dvije teške utakmice, a da bi u prvom meču bio zadovoljan i minimalnim porazom uz postignuti gol.

Nikad u karijeri nisam imao značajniju utakmicu pred sobom. Na nama je veliki pritisak, velika očekivanja navijača. Ne smijemo ih razočarati, rekao je Blažević.
Golmani: Asmir Begović (Ipswich), Kenan Hasagić (Istanbul BB), Nemanja Supić (Timisoara).
Odbrana: Emir Spahić (Montpellier), Safet Nadarević (Eskisehirspor), Sanel Jahić (AEK), Boris Pandža (Hajduk Split), Dario Damjanović (Kaisserslautern), Damir Mirvić (Rosselare), Adnan Mravac (Westerlo), Džemal Berberović (Denizlispor), Ninoslav Milenković (Enosis).
Vezni red: Elvir Rahimić (CSKA), Samir Muratović (Sturm), Admir Vladavić (Red Bull Salzburg), Senijad Ibričić (Hajduk Split), Semir Štilić (Lech Poznan), Haris Medunjanin (Real Valladolid), Zlatan Bajramović (Eintracht Frankfurth), Zvjezdan Misimović (Wolfsburg), Sejad Salihović (Hoffenheim), Miralem Pjanić (Lyon).
Napad: Edin Džeko (Wolfsburg), Vedad Ibišević (Hoffenheim), Zlatan Muslimović (PAOK), Ermin Zec (Šibenik).

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #68 poslato: 11.11.2009. 00:10:56 »

potvrdeno ronaldo neigra

Konačno je završena saga oko nastupa Cristiana Ronalda za reprezentaciju Portugala jer je večeras nakon pregleda u Lisabonu potvrđeno da on neće biti u sastavu za baraž mečeve protiv naše reprezentacije.
Cristiano je u utorak bio u Lisabonu, ali nakon medicinskih pregleda je utvđeno da njegovo fizičko stanje nije dovoljno dobro da bi sa reprezentacijom trenirao pred baraž mečeve. – objavljeno je iz tabora portugalskog nogometnog saveza, koji je takođe Ronaldu zaželio kvalitetan i brz oporavak od povrede koju je ovaj zaradio igrajući 30. septembra za Real u Ligi prvaka protiv Marseillea.

Ovim je konačno završena saga oko nastupa ovog sjajnog nogometaša koji tako i definitivno neće biti u konkurenciji za nastupe u baraž mečevima protiv naše reprezentacije u subotu 14. i srijedu 18. novembra tako da od večeras iza sebe konačno možemo ostaviti „Slučaj Ronaldo“ i okrenuti se svim ostalim igračima koji će biti prijetnja našoj selekciji.

Za one koji su nešto lošije upućeni napominjemo još jednom da je Ronaldo uprkos tvrdnjama iz Real Madrida da on nije spreman za ove baraž mečeve danas ipak doputovao u Lisabon gdje je još jednom provjerena njegova povreda članka. Sve u svemu, većina će ovom vijesti biti zadovoljna, neki neće, ali Ronalda sigurni neće biti na terenu ni u Lisabonu ni u Zenici.

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #69 poslato: 16.11.2009. 19:47:59 »

BAJRAMOVIĆ, PANDŽA I PJANIĆ OD
PRVE MINUTE

Selektoru Miroslavu Blaževiću za susret sa Portugalom u Zenici neće se moći odazvati Admir Vladavić i Ermin Zec, koji su i prvi susret propustili zbog povreda.

Ćiro, osim ove dvojice, te također povrijeđenog Semira Štilića, ne može računati ni na kartonirane Elvira Rahimića, Samira Muratovića i Emira Spahića, a selektor naših fudbalera već u glavi ima ko će istrčati na teren.
Tako je Blažević najavio da će na mjesto stopera, umjesto kartoniranog kapitena Emira Spahića, uskočiti Boris Pandža, a u veznom redu će od prve minute početi Zlatan Bajramović i Miralem Pjanić.

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #70 poslato: 16.11.2009. 19:58:07 »

ZMAJEVI TRENIRALI NA KOŠEVU

Reprezentativci Bosne i Hercegovine održali su večeras na stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu prvi trening po povratku u Sarajevo iz Lisabona.
Ćiro je Zmajeve prvo razgibavao, a potom ih podijelio u dvije ekipe, koje su potom međusobno odigrale mini-susret. U prvoj ekipi tako su se našli: Begović, Jahić, Nadarević, Pandža, Ibričić, Bajramović, Salihović, Medunjanin, Pjanić, Džeko i Ibišević, dok su se u drugoj ekipi mijenjali ostali igrači.

Vrijedi još spomenuti da je Zvjezdan Misimović nešto ranije prekinuo trening, ali se na svu sreću ne radi ni o kakvoj povredi, pa će Miske biti spreman za susret u srijedu na Bilinom Polju, kada dolazi Portugal

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #71 poslato: 17.11.2009. 20:09:08 »

Godinho: Ovo je najgori travnjak koji sam vidio

evo malo iznenadenje portugalcima :occasion14:

Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho izjavio je kako je Bilino polje najgori stadion koji je vidio.
Portugalska reprezentacije je upravo završila jednini trening na Bilinom polju. Tehnički direktor portugalskog Nogometnog saveza Carlos Godinho kritizirao je stanje u kojem se nalazi travnjak Bilinog polja.

To je najgori travnjak koji sam ikad vidio, rekao je Godinho, koji se osvrnuo i na natpise portugalskih medija u kojima stoji da će njihov Savez uputiti tužbu FIFA-i zbog incidenata na sarajevskom aerodromu.

Bilo je tu navijača koji su željeni autogram, ali i onih koji su upućivali uvrede. Nije istina da ćemo uputiti tužbu FIFA-i, ali ćemo svakako poslati izvještaj, dodao je Godinho.

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • Like: +38/-5
  • Dežurni zajebant Vladix foruma, Antilaser Team HR

« Odgovor #72 poslato: 17.11.2009. 20:55:18 »
Ma nek se ovaj žali upravi vodovoda a ne FIFI.
Al nakon što dobiju 2 komada  ;D

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #73 poslato: 18.11.2009. 19:23:20 »
 UTAKMICI BIH-PORTUGAL MOZETE GLEDATI NA:

FIFA World Cup 2010 Qualifying Play Offs - 2nd Leg (Zenica)
ko: 20:45
Al Jazeera Sport +2
BHT 1
HRT 2
Iran TV3
Orange Sport (Fra)
RTP Africa
RTP International
RTP Madeira
Setanta Ireland
Sitel TV
Sport Italia
SportDigital.tv
SuperSport 1 (DigitAlb)
SuperSport 7 (ZA)
TVi Portugal
TVR 1
YES Sport 2

H - 19/11/09 - 10:00 EuroSport 2 France
H - 19/11/09 - 10:00 EuroSport 2 International
H - 19/11/09 - 10:00 EuroSport 2 Nordic
H - 19/11/09 - 10:00 EuroSport 2 Germany
H - 19/11/09 - 10:00 British EuroSport 2

Van mreže prodigy

• Moderator
  • Super clan
  • *
  • out off space

« Odgovor #74 poslato: 18.11.2009. 23:28:20 »

Glavu gore zmajevii

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u uzvratnom susretu baraža za Svjetsko prvenstvo u Zenici od Portugala rezultatom 1:0.

Bez četiri standardna igrača naša reprezentacija nije izgledala niti približno kao u prethodnim utakmicama kvalifikacija za SP. Ipak, ne treba previše tugovati jer je i plasman u baraž veliki uspjeh za ovu mladu reprezentaciju pred kojom je sasvim sigurno blistava budućnost.

Glavu gore zmajevi, vi ste za nas pobjednici!
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 17