Hmmm...
Što se tiče troubleshoota ja sam uspeo da pronađem samo ovo,znam da ne govori puno,ali šta je tu je:
LED DIODE
LED dioda na dnu motora može pokazati sljedeće informacije:
BOJA STATUS INDIKACIJA
ZELENA ON Ima struje, Standby funkcija
CRVENA INTERVALNO Prihvaćanje DiSEqC 1.2 naredbi/ Reset funkcija
CRVENA ON GREŠKA: Traženje limita
Na tvoj slučaj bi se najverovatnije odnosilo ono objašnjenje u sredini,e sada... šta bi to moglo da znači... pretpostavljam da bi trebao da motor resetuješ na njemu pritisnuvši ono dugme dole ispod njega,naravno... prateći upute proizvođača,a one kažu:
RESETIRANJE MOTORA
1. Prijemnik je ukopčan. Indicirajuća LED dioda svjetli.
2. Dovedite motor do 0 stupnjeva ručno.
3. Napipajte tipku RESET i držite ju pritisnutom 2 sekunde. LED dioda žmirka narančasto. Proces resetiranja je završen kad se zelena LED dioda . Satelit će biti ponovno instaliran i trenutna pozicija će biti 0 stupnjeva. Molimo da prekinete dovod struje prema motoru prije bilo kakvog novog postupka.
Tako piše,od slova do slova,u uputama za motor,a ti kolega Balota11 ako hoćeš možeš probati ovako,ali na sopstvenu odgovornost molim.
Meni se takvo nešto (još) nije dogodilo pa iz sopstvenog iskustva ne mogu više da ti pomognem,na žalost,no nadam se da će ovo da otkloni tvoj problem.
Moje mišljenje je da bi trebao,kada si se već selio,da kreneš sve iz početka,to jest da na ovaj način resetuješ motor,i naravno pratiš one upute o postavljanju motora step by step koje ti je predložio kolega Miklav i onda verujem da će sve biti u redu.Jer kada si već pomerio motor sa jedne lokacije na koju je bio namešten,onda bi ga trebao prilagoditi novoj lokaciji (koordinate,nagib i sve otalo),to mi se nekako čini najlogičnje.
Hajde probaj ovako pa javi šta si učinio.
P.S. ako nemaš upute proizvođača o motoru,mogu ako hoćeš da ti ih pošanjem mail-om,oko 300-tinjak kb. su.
Pozdrav

!