Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

09.06.2026. 12:04:56
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Ne nalazi sve programe  (Pročitano 2346 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dinek8

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

Ne nalazi sve programe
« poslato: 02.01.2008. 17:29:13 »
Pozdrav svima!

Danas sam u ducanu uzeo Metabox II, ima napred hologram da je original.

Prije sam imao analogni rec, i sada sam umjesto analognog spojio metabox, ali mi pronadje samo 23 programa, za sada sam pokusavao sam na Astri 19,2 jer na tome je bio i stari rec. Da li trebam jos neke stvari promjeniti, recimo LNB ili tak nekaj? jer nisam nista drugo mijenjao, nego sam samo istekao stari i ustekao novi rec.

hvala na odgovorima.

dinek

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: Ne nalazi sve programe
« Odgovor #1 poslato: 02.01.2008. 18:52:26 »
S obzirom da kažeš da si imao analogni rec vjerojatno antena nije duže vremena podešavana niti su kablovi od LNB-a do reca mjenjani. Digitalni signal je puno osjetljiviji od analognog tj. kod digitalnog signala nema sredine, ili ga ima ili ga nema. Probaj provjerit prvo kablove i F konektore, bilo bi dobro kupit nove ( to nije prevelik izdatak ) a isto tako i promjenit LNB. Prije svega neznam dali si negdje gdje ima puno snijega, jer jedan od uzroka može biti i tanjur zameten snijegom. Dakle pogledaj ima li snijega na tanjuru, pa očisti ako ima, pa probaj ponovno skenirat kanale, ako se ništa ne promjeni pregledaj kablove i F konektore, ako ni to ne pomogne onda te čeka ili mjenjanje LNB-a ili ponovno upucavanje antene.

Van mreže dinek8

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

Odg: Ne nalazi sve programe
« Odgovor #2 poslato: 02.01.2008. 21:11:06 »
imao sam prije dig satelitsku ali u drugom stanu, i ostali su mi LNB, pa cu probati prvo LNB zamijeniti pa bum vidio kaj se desava

thnx na savjetima