Ovako... Ako ti je pre radio na metadreamu,a sada ti radi na dreamsoftu onda bi ti možda mogao biti i original,ali... ne usuđujem se to ovako da ti kažem,uz ove ograničene informacije,drugo... to što se tiče memorije

,ma daj

... ima taj rec dovoljno memorije za te njegove programčiće (2 mb. keša + još 8 mb. a CEO softver ti je od 1.5 do 2 mb u zavisnosti od softa),a kada god učitaš novi soft onaj stari se briše tako da memorije SIGURNO ima dovoljno.
A što se tiče RS232... ako si i pre radio sa tim kablom i SIGURAN si da ti je sam kabal OK onda probaj sa nekim drugim file senderom (ja koristim
eMetaBox_NEW_Downloading_Program sender 2003 -ver 1.1- i kod mene radi bez problema.Probaj da proveriš kabal POGOTOVO ako ga pre nisi koristio,možda nije Null Modem,možda je obični RS232 a sa tim ne može,a ako je Null Modem možda ti se slučajno usled preklapanja neka žičica u njemu otpojila... ma znaš... detaljno proveri kabal! Probaj da prekontrolišeš portove na kompjuteru,da li si to dobor podesio (da li ti je podešen isravan port za RS232),i na kraju... malo verovatno,ali... ono najcrnje na kraju (mada PONAVLJAM
MALO VEROVATNO),možda ti je riknuo RS232 port na recu,a onda... možeš sesti i plakati

! Ali kažem (OPET) NAJVEROVATNIJE NIJE,no ako si isprobao SVE ovo prethodno i nisi uspeo da otkloniš (ni da odgonetneš) problem,onda može biti i to.
Hajde probaj ovo sve pa se javi da vidimo dalje,i kaži više informacija,je li ti piše kada ulkjučis sender "no answer" ili...
Pozdrav

!