Hmmm... hajde probaj ovako,ako ti je u recu originalni soft onda bi trebao da učitaš neki noviji,recimo Dreamsoft 1.4.4.8 dobro se pokazao) a ako želiš digi on dugo nije menjao ključ pa radi i sa softom od 10.09 (naći ćeš ga na forumu) i 110% radi!!! kada učitaš taj soft onda označi u meniju "instalacija" Thor 0.8°w,e sada... problem ti je što u metaboxu NEMA unpred definisane postavke za Intelsat 707 (preko njega emituje digi,a deli ISTU orbitalnu poziciju sa Thorom) a ti onda pod thor idi na dodaj transponder i dodaj transpondere za digi RUČNO ,pronaći ćeš ih na forumu (zaboravih gde ali znam SIGURNO da su tiu negde,ima ih 12 (mislim),e sada treba da okreneš antenu ka digiju,samo... ja sam ima9o isti problem,imao sam monoblok za astru i Hot,hteo digi,okretao antenuali nikako da ga "ubodem",na kraju sam uzeo motor,ni sada nemam par transpondera sa thora,ali ti postavi neki transpondre sa digija i onda čekaj da on "pozeleni" i trebalo bi to da ti bude to,onda skeniraj thor i imaš Digi!