Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

09.06.2026. 18:29:52
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Klju?ni Problemi  (Pročitano 2219 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže robit

• Moderator
  • Iskusan
  • *
  • Like: +25/-0
  • Pol: Muškarac

Klju?ni Problemi
« poslato: 31.08.2008. 11:34:47 »
Puno  pozdrava !

Ljudi , izvinite  ali  sam  stvarno  glup , jer  što  više  razbijam  glavu , manje   znam !
Ubacio sam Metadream 1923  u  Metabox 3 orig.  radi  mi  Premiere  i  još  koji  kanali
ali kad  vidim  da  sa  istim  update-om  ostali  pišu  Polsat  ok  ,  pa  sex  on  tv  gold  itd.
ok ,  onda  mi  nije  jasno  zašto  kod  mene  to  nije  ok !!?? 
Što  nisam  uradio  kako  spada ? 
Ali  ako  sam  več  ubacio  update  , jer  trebam  još  neke  kjučeve  ubacit  da  mi  ovi
kanali  idu , ili ?

Molim  vas pomozite  mi , ako  možete , i  to  korak  po korak ako  treba , da  i  konačno 
ja  svatim  kako  to  ide !!

Kada  ubacim  sw  od  lunatika 2x , i  uđem  u  Nagru onda  zamjeni  ključeve za  Nagru
a  ja  sam  mislio  da  če  to  da  uradi  i  za  Polsat  i  za  one  druge  kanale , međutim
kod  mene  to  ne  ide !  Što  trebam  još  napraviti  da  kod  mene  to  isto  proradi ?

Puno pozdrava  od  "robita"

Van mreže milenko61

• Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Odg: Klju?ni Problemi
« Odgovor #1 poslato: 31.08.2008. 11:51:22 »
Sex on tv ccw key --trenutni klučevi koji su tada radili ali su se promijenili za nekoliko sati i sada nisu poznati
Polsat isključio novi 01 ključ i vratio se na raniji 00 ključ od 27.08, a aktivan je i 01 ključ od 24.08 (za EuroSport kanale).
Znači da je do promjene ključeva da nije do metadreama 1.9.2.3
U zadnje vrijeme je lošija podrška za metabox i na forumu izlaze ključevi u txt formatu pa se mogu ručno unijeti
« Poslednja izmena: 31.08.2008. 12:05:50 mmaslane »