Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

10.06.2026. 22:49:39
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Nekorektno u?itavanje liste kanala sa recivera - EditSat & STBWizard  (Pročitano 2529 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže njezic

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0
    • SAT-PLUS

Nedavno sam nabavio metabox II. Sad pokušavam savladati najoptimalniji postupak ubacivanja novog softwera i rad sa listom kanala.

Pročešljao sam dosta foruma i saznao prilično informacija o potrebnim postupcima. Vidim da ima dosta nejasnoća kod korištenja programa EditSat?

Prije prebacivanja novog softwera na reciver hoću povući s recivera listu kanala i po učitavanju softwera je ponovo vratiti na reciver (jasno možda malo korigiranu zbog možebitnih novih raskodiranih programa i sl.)

To po vašim uputama nikako ne mogu koretno napraviti!
Pokušavao sam učitati listu kanala sa recivera i pomoću EditSat-a i pomoću STB Wizarda ali je ona nekoretna i ne odgovara ni približno onoj na reciveru. Proces inaće prođe OK, ali je lista totalno nekoretna, ne vide se nazivi favorita i u njima su uglavnom krivi programi!

EditSat i STB Wizard sam preuzeo sa aktualnih foruma.
Da li je problem možda sa trenutnom verzijom DreamSofta na reciveru 1.4.4.8 od 23.5.2006.g. ili je problem sa verzijom Windowsa (koristim klasičan Win XP - Service Pack 2).

Vjerojatno bi procedura transfera postojeće liste na reciver pomoću STB Wizarda prošla OK, ali neću to pokušavati dok ne pohranim postojeću listu sa recivera na računalo.

Kakva su vaša iskustva, da li bi najnovija varijanta Dreamsofta ili Metadreama riješila taj problem?

Molim savjet?
Infinity st1000c, Infinity 2010, Infinity 7000
((NEC uPD61114 expert))
((Multifeed/DiseqC expert))

Van mreže njezic

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0
    • SAT-PLUS

Odg: Nekorektno u?itavanje liste kanala sa recivera - EditSat & STBWizard
« Odgovor #1 poslato: 07.11.2007. 22:59:52 »
Samo da javim da se po učitavanju zadnjeg metadream-a, sam riješio  gore navedeni problem prebacivanja liste sa recivera na računalo!
 ;D
Infinity st1000c, Infinity 2010, Infinity 7000
((NEC uPD61114 expert))
((Multifeed/DiseqC expert))

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
  • Pol: Muškarac
    • VLADIX.NET