TKO JE KOME SMJESTIO?
Klasnić nije spreman za igru'

Direktor Nantesa učinio je medvjeđu uslugu svom igraču i to samo dva dana prije početka kvalifikacija: 'Klasnić je fizički nespreman. Mi smo ga držali u igri jer smo očekivali da će proigrati.'
KAD JAGANJCI UTIHNU
Klasnić: Neka samo dođu ti Englezi!
Kad ide ide, onda su svi heroji, a kad ne ide, ne valja baš nitko. Takva je barem situacija u kojoj se nakon četiri kola našao Klasnićev Nantes, a naš bi reprezentativac među prvima mogao platiti ceh nezadovoljstvu uprave.
Nantes je u četiri kola osvojio samo bod, a prvi je platio trener Michel Der Zakarian. U posljednjem kolu ga je na klupi mijenjao sportski direktor Christian Lariepe, a nekoliko dana poslije Kanarinci su doveli novog trenera Elieja Baupa.

I kada bi za novu ocjenu stanja logično bilo pričekati nastavak prvenstva, oglasio se direktor optužujući Killera za loše rezultate.
"Klasnić je fizički nespreman. Mi smo ga držali u igri jer smo očekivali da će proigrati, ali to se nije dogodilo. Znam da moje objašnjenje zvuči glupo, ali tako je", rekao je Lariepe francuskim novinarima, ne otkrivši znači li to da će Klasnić ubuduće startati s klupe.
Neshvatljivo je da je ova izjava došla upravo uoči prvih utakmica kvalifikacija, kad je igračima, pogotovo onima kojima navodno ne ide, prijeko potreban mir i koncentracija. Postoji li između Francuza i Engleza neka tajna veza?
Podsjetimo, baš se ovih dana ponovno povuklo pitanje odlaska Slavena Bilića s izborničke pozicije u West Ham, baš sada se izvukla stara priča "ni jedan od hrvatskih igrača ne bi mogao igrati za Englesku", baš sada kada bi Klasnić trebao istrčati umjesto Petrića, Killer, navodno, nije spreman.
Možda je sve slučajno, ali sigurno je da će ove izjave Ivana samo dodatno motivirati.
Net.hr