ja i dalje muku mučim .. htio bih motor kupit, al tip bi mi izvuko 950 kn za spajanje i prodaju motora koji dođe btw. 450kn - kaže ako ne mora niš još dodatno stavljat ... a te pare ne želim iz principa dat jer je po meni to pljačka , a možda dođe i više ako se mora još nešto stavit kako on kaže ... ja jedino što imam je držač i na njemu ogroman tanjur pomoću kojeg gledam astru i hotbird ..htio bih ja gledat npr. na amosu obn(koji je free) , digi, max tv ili NBA TV ...uglavnom ja sam sportski freak i što više imam sportskih programa to bolje ... mene zanima treba li meni nešto drugo osim motora da bi se motor mogao postavit i radit kako spada ? gledo sam tutorijal za postavljanje motora, kužim ja neke stvari, ali kad čitam samo...a ovako teško da bi sam nešto napravio .. ne kužim uopće kako dohvatit te lnb-ove ili kak se to već zove jer sam u zgradi visoko i tanjur je metar od zida spojen na držač pa ni ne mogu do njega , , ne znam kako bi ja to okretao i namještao na neki drugu poziciju ... pa može odgovor na pitanje i neki savjet, bilo šta ..hvala ..