Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

10.06.2026. 00:27:17
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Novi vlasnik dm500s  (Pročitano 2187 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vladek007

• Junior clan
  • *
  • Like: +0/-0

Novi vlasnik dm500s
« poslato: 29.08.2010. 16:28:46 »
Veliki pozdrav i od mene, vidim da se ovdje fino radi. Na prvi pogled dojmio me se ovaj forum i sve što sam više na njemu, sve mi se više sviđa. A ja sam onako prilično izbirljiv. Prelistavao sam puno foruma i mogu reći da ste mi zapeli za oko, dosta lijepo objašnjavate tako da je razumljivo i najobičnijem početniku
Od recivera 4 godine koristim samsung 9500 VIA CI al evo od sutra bih trebao biti vlasnik dm500s, kamo sreće da sam ga ranije kupio. Znao sam da je dobar al je istodobno bio i skup (ustvari ja sam mislio da je skup). Sad kad vidim kako stoje stvari, shvatam o kakvom se stroju radi. Vjerojatno sam zakasnio sa njegovom kupnjom, možda je trebalo da sad uzmem neki sa hd kanalima, al šta bi, sad mu je cijena stvarno mala.
Što se tiče recivera, nisam neki stručnjak, al nisam ni početnik, tako da sam neka srednja žalost. Inače ja sam iz BiH, Jajce/Srednja Bosna, ako nekome zatreba šta sa ovoga kraja nek se javi. Toliko od mene za početak ;D :icon_salut:

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
  • Pol: Muškarac
    • VLADIX.NET

Odg: Novi vlasnik dm500s
« Odgovor #1 poslato: 29.08.2010. 19:57:34 »
hvala,
dreambox 500s je čak i jeftin, ozbiljno su pojeftinili od prošle godine, svašta se prodaje pa treba gledati i garanciju i kvalitet i svi su kinezi...
što se tiče hd-a imaš dm800hd za 500tinjak KM, a imaju i neki novi koji podržavaju CCcam i HD, ali baš su novi i nije pametno još uzimati ... a oko 200 KM su...

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +38/-5
  • Pol: Muškarac
  • Dežurni zajebant Vladix foruma, Antilaser Team HR

Odg: Novi vlasnik dm500s
« Odgovor #2 poslato: 30.08.2010. 17:26:20 »
Koleka vladek007, hvala na ovako lijepim riječima za naš forum i dobro nam došao.   ;)