Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

14.08.2026. 00:58:14
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: VLADIX SAT FORUM U 2009.  (Pročitano 3112 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

VLADIX SAT FORUM U 2009.
« poslato: 31.12.2009. 21:35:20 »
Dobra večer moje dame i cijenjena gospodo!

Kao i svake godine prihvatit ću se svoje uloge dežurnog kroničara ovog foruma pokušavajući pritom ne udaviti Vas previše ;D

Ovo je statistika Vladix Sat Foruma posljednjeg dana 2009. godine u 21:09

Ukupno Članova:     3123
Ukupno Postova:    23356
Ukupno Tema:    6034
Ukupno Kategorija:    7
Korisnika online:    15
Najviše online:    161 - 13.12.2009. 01:49:39
Danas online:    27
Ukupno posjeta stranicama:    3077969

Prosječno registracija dnevno:    3.83
Prosječno poruka dnevno:    29.09
Prosječno tema dnevno:    8.18
Ukupno Foruma:    123
Najnoviji Član:    shockata
Prosječno online dnevno:    19.41
Odnos Muško - Žensko:    99:1
Dnevni prosjek posjeta:    3604.18

Dani idu jedan za drugim i teorija o ubrzanju vremena nam se svakom godinom čini sve točnija odnosno počinje nam se činiti da vrijeme brže protiče ( to je siguran znak da starimo  :rlol: ).
Kao što vidite preko 3 000 000 milijuna posjeta doživio je ovaj forum u proteklom vremenu i skupio respektabilnih preko 3000 članova. Sve je to lijepo, ljudi dođu svoj problem riješe i odu, većina se više ne pojavi.
Ove riječi stoga i nisu upućene njima nego Vama koji ste ostali, koji redovno navraćate na ovaj forum, pa ako i niste aktivni u pisanju postova ipak na neki način doprinosite radu foruma jer nam čitajući postove aktivnh članova dajete smisao i razlog da i dalje postojimo i držimo ovaj forum aktivnim.
Tijekom 2009. svima nama se izdogađalo mnoštvo stvari na privatnom i poslovnom planu i oćenito u našim životima, nekom dobro, nekom loše kako je već sudbina kome izmješala karte, ali i dalje smo ovdje i dalje ne prođe dan da makar ne posjetimo forum ako nam već život ili ini razlozi ne dozvole veću aktivnost, a svi koji su se prepoznali u ovoj mojoj posljednjoj rečenici čine okosnicu ovog foruma i zbog njih najviše forum i radi punom parom.
U ime administracije foruma i svoje osobno ime zahvaljujem se ljudima koji svakodnevno osvježavaju forum svojim postovima : milenko61,scoobydoo,pantera666,trucker,veca,vatrogasac,mali pjero,lazarevicb,Bobo,Ak@i,prodigy,marre itd... ( ako sam nekog izostavio ispričavam se unaprijed ) to su ljudi koji svakodnevno dio svog slobodnog vremena žrtvuju za uspješnost rada foruma, a zauzvrat ne dobiju ništa materijalno i stoga im svima veliko hvala.

I sad bih Vam svima trebao čestitati predstoječu godinu i poželjeti Vam svako dobro ( tako stoji u scenariju  ;D ), ali s obzirom na ovu godinu kojoj odbrojavamo posljednje minute ovog puta bit ću malo manje kovencionalan:

Želim nam svima 2010. godinu da makar ne bude lošija od 2009. koju smo nekako preživjeli !!!
Svako dobro od srca u 2010. godini !!!

« Poslednja izmena: 31.12.2009. 22:42:01 Maverick »

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
    • VLADIX.NET

Odg: VLADIX SAT FORUM U 2009.
« Odgovor #1 poslato: 31.12.2009. 21:58:17 »
pridružujem se čestitkama i želim vam svu sreću koja se zamisliti može u 2010 godini, da nam svakako bude bolje nego u 2009.

Van mreže scoobydoo

• Globalni moderator
  • Super clan
  • *
  • Like: +38/-5
  • Dežurni zajebant Vladix foruma, Antilaser Team HR

Odg: VLADIX SAT FORUM U 2009.
« Odgovor #2 poslato: 01.01.2010. 15:33:15 »
Moram priznati da je za mene protekla godina bila jako uspješna, barem što se tiče ovog hobija kojim se bavimo na našem forumu.
Od jednog totalnog telembusa koji nije znao što je satelitski receiver ( mislim na sebe  :D  ), nastao je jedan prosječni luzer i sve to zahvaljujući Vama i cijelom Vladix sat forumu.
Kad sam dobio svoj prvi rec, naš poznati i dragi Metabox, u unutarnjem pakiranju na uputstvu koje je bilo prevedeno na Hr jezik, bila je ispisana jedna web stranica sa naznakom "Dodatna pitanja i odgovore možete pronaći na sljedećoj adresi" a pretpostavljam da znate o kojoj se stranici radi  :)
Eto, upravo tako sam i došao do Vladix foruma i malo pomalo, svladao sam osnove satelitske televizije.
Da vas ne davim dalje, želim vam svima isto tako uspješnu novu godinu kao što je i meni bila ova protekla i u privatnom, poslovnom i slobodnom pogledu.
Živio nam Vladix sat forum  :occasion14: