Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

19.04.2026. 15:33:44
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Nestali albumi  (Pročitano 2889 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže gisa

• Junior clan
  • *
  • Like: +0/-0

Nestali albumi
« poslato: 09.01.2010. 22:39:31 »
Pozdrav.
Evo imam problem koji je za mene tezak te trebam pomoc.Sredjivao sam neke albume (foto),sortirao kako sam htio. Sve je bilo u redu dok nisam sve te albume prebacio na drugi HD.Tu sam pogledao malo po njima i onda sam imao namjeru sve to staviti u jednu mapu Moje slike.Mislim da sam i to uradio dobro,ali mi se pojavila neka slika da biram:sakrivene ili zasticene. Nisam siguran sta je bilo markirano ali sam birao standard.Sad pocinje problem,nemogu naci te albume,a kad otvaram mapu Moje slike dodje da negomu doci do njih. Sta da radim? Gdje su mogle nestati? Kad trazim, nemogu ih naci ali kako se moze pregledati sakrivene mape ili filovi?
Zahvaljujem na pomoci.

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: Nestali albumi
« Odgovor #1 poslato: 10.01.2010. 00:15:17 »
Nisi ih izgubio samo si ih sakrio, dakle, odi u Control Panel pa Folder Options, pa View, e tu sad nađi Hidden folder and maps ( skrivene datoteke i mape ) tebi je označeno Do not show hidden folder and maps, pa ti označi Show hiden folder klikni dolje na Apply ili Primjeni i poslije toga na OK ili u redu. Sad odi na mjesto gdje si ih spremio i vidjet ćeš ih. 0.gif

Van mreže gisa

• Junior clan
  • *
  • Like: +0/-0

« Odgovor #2 poslato: 10.01.2010. 20:22:44 »
Nisi ih izgubio samo si ih sakrio, dakle, odi u Control Panel pa Folder Options, pa View, e tu sad nađi Hidden folder and maps ( skrivene datoteke i mape ) tebi je označeno Do not show hidden folder and maps, pa ti označi Show hiden folder klikni dolje na Apply ili Primjeni i poslije toga na OK ili u redu. Sad odi na mjesto gdje si ih spremio i vidjet ćeš ih. 0.gif
Hvala za pomoc.
Probao sam ovo ali neide. Neke dokumente sam uspio otvoriti ali ne sve i ne albume. Neznam sta jos mogu ucinit. Postojili mozda neki program koji mi moze pomoci?

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

« Odgovor #3 poslato: 10.01.2010. 21:37:34 »
Probaj s Ctrl + F pronać sva mjesta gdje su fotke dakle odeš na neki hdd nema veze koji pritisneš istovremeno ctrl i f i u prvi dijalog upišeš .jpg. Podesi da ti pretraži sve hdd-e. To će ti nać sve jpg fotke na kompu pa ti po datumu vidi ima li tih koje ti fale i gdje su smještene onda ćemo dalje...