Ljudi moji danas sam prestao surađivati s VIP Homoshitom i dobio u naslovu spomenuti dsl. I to ne makar šta nego flat. Ko zavraga zagužvalo mi na poslu, pa sam i kući kasnio i čim sam došo, reko ajde da i ja pokrenem pilu, sve pet radi ko singer mašina, otvara stranice čudo jedno ( mix vidjet ćeš kad se i ti riješiš homošita

), dobri čike iz t coma mi dali i router ( makar imam svoj, al nema veze ) i to Thomson speed touch 780. Kaže narod dobar router, pa ja reko ajd dobro. I sad sce to bilo lijepo cca 5 minuta, pa došlo vrijeme i da pustim mog dreama na net, e trc Milojka neće ić. Dobro, reko jbg bilo bi stvarno dosadno da sve protekne bez nekih problema. Natjeram ja i dream nekako na net, al sad treba otvorit port, a braća iz t-loma ubacili u router svoj firmware i nema port forwardinga, a šta sad jadna mi noga, ništa ajmo ovako , ajmo onako, pa spajaj dlink, pa neće, pa opet tomica, pa neće ni on, pa ajd sve u rodni kraj jednom, pa opet spajanje, pa rodni kraj i tako redom jedno stotinjak puta. I malo se smirim i ajmo nanovo, i skužim u svom žaru i maru oko otvaranja portova da uopće nisam na netu, ok, ajd da vidim zbog radi čega nisam na netu, obrisali se username i password dobro u unesem neće, reko pogriješio, unesem ponovo opet neće, mamicu mu jareću, treći put neće. Služba za korisnike tuuu tuu. Kaže morate unijet username sa mankijem i htnet-dsl. ok sad hoće. dobro, a kako se otvaraju portovi: kaže nesretnik iz službe tu informaciju ne dajemo. Ček reko i ja radim u prodaji i to auta i kad me čovjek pita kako se otvara gepek ja kažem tu informaciju ne dajemo, pitam ti ja njega bil ti tako kupio auto kod mene. Kaže nije to isto, dobro reko, sam ću kako god. Kaže momčić da se uzalud ne patite taj router to ne podržava, mislim tata mu to ne podržava.
Uglavnom da skratim, malo ja , malo google, pa više ja nego google i port je otvoren ko kuća.
I tako pozdravljam ja vas sve skupa s adsl-a i odoh sad doručkovat jerbo nisam cijeli dan ništa klopnio jerbo me ovo držalo skoro 4 sata uz display. Ali i tomica je bačen na koljenca i prede ko mačkica