Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

10.06.2026. 17:21:29
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: po?etni?ke greške majstora  (Pročitano 1748 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže guns n roses

• Moderator
  • Super clan
  • Like: +105/-1
  • Pol: Muškarac

po?etni?ke greške majstora
« poslato: 14.09.2008. 21:47:15 »
evo danas sam svoj victory može se reći poklonio poznaniku i prijatelju,našao je dečka da mu sa sat finderom nađe thor-učinio je tri katrastofalne greške i učinio rec mrtvim-reanimacija nula bodova a jtag kabal nisam imao i na kompu je to teško izvodivo-da se vratim na greške-upaljen victory on spaja sat finder sa lnb,tv pozeleni-majstor čuti,aj preživio prvi udar,drugo majstor otpaja satfinder i spaja direktno konektor tj kabal na lnb, victory pokazuje 0 na displayu,još jedan šok preživljava-ali kad je majstor povukao kabal od napajanja onako muški odozgo-boli ga kičma napravi kratki spoj i victory dead-nije mi jasno da mu je bilo teško se sagnuti i ljepo ištekati kabal-nemojte da vi radite ovako-onda bolje ne kupujte ništa ili sami polako radite-gdje sam ja bio-tu i majstor određuje cjenu i moje da se ne mješam,a kad sam vidio kako radi pozzz sam se s victory iako već nije bio moj-jbg-ima garanciju ali dal će proći to je pitanje

Van mreže milenko61

• Globalni moderator
  • VIP extra clan
  • *
  • Like: +149/-12
  • Pol: Muškarac

Odg: po?etni?ke greške majstora
« Odgovor #1 poslato: 14.09.2008. 22:24:06 »
Ponekada postavim koju antenu. Nemam sat findera .Malo se duže pozabavim sa rec i malim tv-om Eto čisto da se pomalo pozabavim i volim to raditi u slobodno vrijeme .Nešto se informišem sa ljudima koji imaju profesionalnu opremu.Osnovno je pravilo ništa ne raditi dok je rec uključen u struju.Npr f conektor treba navijati na lnb ili rec dok nije pod naponom.Ima ljudi što griješe navijajući f conektore na kablo dok je rec uključen u struju .Jedno moje malo mišljenje.
« Poslednja izmena: 14.09.2008. 22:26:16 mmaslane »