Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

12.06.2026. 14:32:26
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Metabox II i HRT  (Pročitano 2642 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže roby777

• Junior clan
  • *
  • Like: +0/-0

Metabox II i HRT
« poslato: 03.02.2008. 12:01:18 »
Pozdrav prije svega.Imam metabox II(nije klon;ima hologram pa predpostavljam da je original),i namjeravam kupiti karticu za HRT,pa koliko mi je poznato moram je aktivirati s tim da mi bude software Dreamsoft,a ne metadream kao što je sada u njemu.Zanima me kako da to sve napravim bez greške da ne moram raditi jtag ili slično.Koliko sam čitao prvo Dreamsoft(ne znam koja verzija) pa aktivirati pa onda Metadream.Vjerojatno je već bilo ovakvih pitanja,ali mi se ne nosi reseiver kod nekih da mi uzmu 100-200 kn za takve stvari.Molim vas ako može čitav postupak s najnovijim verzijama softwarea tako da budem siguran da će mi to raditi.Unaprijed se svima zahvaljujem.

Van mreže roby777

• Junior clan
  • *

Odg: Metabox II i HRT
« Odgovor #1 poslato: 06.02.2008. 09:32:42 »
Zar nitko ne zna odgovor ili mi ne želi nitko pomoći?

Van mreže KVADRY

• VIP
  • Iskusan
  • *
  • Like: +32/-8
  • Pol: Muškarac
  • don't touch my dial!

« Odgovor #2 poslato: 06.02.2008. 19:23:25 »
mislim da nitko ne zna...žao mi je... :-\
metabox2
samsung 9500

Van mreže Domo59

• Table Tennis Player
  • VIP
  • Senior clan
  • *
  • Like: +25/-4

« Odgovor #3 poslato: 06.02.2008. 22:16:08 »
Citat: Ninz
postupak ubacivanja firmware-a (dreamsoft/metadream)

Sa File Senderom ubacite novi Dreamsoft ili metadream (open code - nadjite dreamsoft ili metadream na svom racunalu pa SEND . Pricekajte da se na reciveru ispise GooD te ce se reciever sam upakiti, zatim odite u menu pa key edit i sa crvenim gumbom restirajte kljuceve (nakon ove radnje prorade kodirani programi koji su podrzani u softwareu

moras prije svega na Factory reset, a ako imas svoju listu, onda je sacuvaj sa STB Wizardom!

.4.rar&directory=METABOX/ALATI&]Filesender

najnoviji dreamsoft - 1.4.4.8, update 6.2.2008.

Svoju sam HRT karticu(stara viacess verzija )autorizirao i sa metadreamom(često se resetira ,pa mislim da ću preći na dreamsoft kada se ugasi i PW),dok za novu nisam siguran.

Van mreže roby777

• Junior clan
  • *

« Odgovor #4 poslato: 16.02.2008. 23:16:54 »
Hvala na odgovoru, samo me zanima da li nakon što sam stavio Dreamsoft i autorizirao karticu mogu natrag vratiti metadream s tim da mi naravno radi i HRT i ono što mi omogućava metadream(trenutno).

Van mreže Domo59

• Table Tennis Player
  • VIP
  • Senior clan
  • *
  • Like: +25/-4

« Odgovor #5 poslato: 18.02.2008. 09:14:24 »
Možeš,ali postoji mogućnost resetiranja resivera kada gledaš HRT(bar je kod mene tako >:()