Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

21.08.2026. 11:45:08
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Stize Ferrari Fiorano cabrio  (Pročitano 2691 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže trucker

• Moderator
  • Forum pomocnik
  • Like: +30/-0
  • Pol: Muškarac

Stize Ferrari Fiorano cabrio
« poslato: 02.12.2008. 15:43:38 »

Atraktivni supersportaš sljedeće godine stiže u Spider izvedbi opremljenoj 620 KS snažnim motorom te sklopivim čvrstim krovom

Kao što je već poznato, konstruktori u Ferrariju užurbano rade na kabrio izvedbi modela 599 GTB Fiorano. Poznatiji pod nazivom 599 Barchetta, ovaj kabriolet po svemu osim koncepciji krova, biti će identičan već poznatom 599 kupeu. Ime ovog supersportskog kabrioleta još nije službeno objavljeno no predviđa se da će puni naziv biti Grand Turismo Spider, odnosno GTS. Zbog povećanja mase koju donosi mehanizam sklopivog krova, 599 GTS će pokretati, u odnosu na 599 GTB, blago modificirani 6-litreni V12 motor koji će razvijati snagu od 620 KS. Bez obzira na povećanu snagu kabriolet neće imati veću maksimalnu brzinu od 330 km/h, koju posjeduje klasična kupe verzija. Dok globalna kriza zahvaća svijet, Ferrari zna da će uvijek biti pojedinaca kojima cijena nije presudan pri kupovini automobila. Nova uzdanica propetog talijanskog konjića biti će predstavljena na Geneva Motor Show u svibnju 2009., dok se prodaja najavljuje za sam kraj iste godine.

Van mreže nenadka

• Senior clan
  • *
  • Like: +1/-2

Odg: Stize Ferrari Fiorano cabrio
« Odgovor #1 poslato: 04.12.2008. 20:43:06 »
Tog sam već uplatio .... samo čekam isporuku .... dobit ću ga prije Ženeve..... ::)