Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

10.06.2026. 10:47:14
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Problem METABOX  (Pročitano 2596 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Don S

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

Problem METABOX
« poslato: 08.11.2008. 21:13:39 »
Molio bih ako bi mi netko znao dati odgovor na moj veliki problem. Naime moj "METABOX HD-CXCI" koji je skoro nov.Prilikom automatskog update-a preko satelitske antene ( Astra 19,2°) kada je skinuo najnoviji upgrade software-a i počeo raditi "reboot" što je sve normalno. No kada se počeo pokretati ponovno,jednostavno je zastao na ""go to API"" i sada nemam pojma što da mu radim jer nemogu na njemu vršiti nikakve komande. Ne reagira ni na USB memory stick na kojem imam taj "API file" samo ne mogu doći do njega. Potpuno je zablokirao. HELP !

Van mreže VLADIX

• www.vladix.net
  • Administrator
  • Super clan
  • *
  • Like: +96/-4
  • Pol: Muškarac
    • VLADIX.NET

Odg: Problem METABOX
« Odgovor #1 poslato: 08.11.2008. 22:27:18 »
u tutorijalu sam napisao da nikad ne radite update preko satelita, nisam bez razloga.
uradi normalan flash, to mi pada na pamet iako ne znam oko tog HD METABOX-a

Van mreže Don S

• Novi na forumu.
  • *
  • Like: +0/-0

Odg: Problem METABOX
« Odgovor #2 poslato: 12.12.2008. 22:46:37 »
Hvala "Vladix-Prosoft". (sa dobrim zakašnjenjem ha-ha). Bio sam odsutan fizički neko vrijeme pa nisam posjećivao ovaj forum. No,uspio sam vratiti sve na staro stanje kako je bilo.(treba malo nešto i pročitati prije nego se krene raditi). Receiver radi, iako ga baš nebih preporučio  za kupnju jer je ipak još ""bugovit""i po prilici skup. (Barem dok ne otklone te mane sa nekim novim software-om.
Pozdrav.