Molim vas da se prijavite ili se registrujete.
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

VLADIX SAT forum

11.06.2026. 00:21:35
Vijesti: Sve što Vam treba, tu smo mi !

Autor Tema: Ru?no ukucavanje klju?eva - Metabox III  (Pročitano 2429 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže idvi

• Junior clan
  • *
  • Like: +2/-0

Ru?no ukucavanje klju?eva - Metabox III
« poslato: 09.12.2007. 20:25:21 »
Prvo kao novom clanu foruma pozdrav svima..i dobro zdravlje :)
A drugo..
[ :-[dali sam tako glup ili "samo" priglup naime ništa mi nije jasno kod tih kljuceva
kod rucnog upisivanja(daljinac)..krecem sa tutorijalom kojeg sam skinio
ali nesto u mojoj tikvi ne stima...molim vas pomozite jednoj neznalici.. :-[ :'(
Dakle imam MetaboxIII i Dreamsoft 1.4.4.8(23.05.2006)
dakle idem u key meni>(dali trebam sta tu podesit?)>key edit>Nagravison....i sad pocinje problem
dakle sivom tipkom mogu birat izmeđe Nagravisio [minimax 4W] i Nagravisio [SABC S.Afika]..
i recimo izaberem jedno od njh i idem EDIT dobijem prozor gdje mogu mijenjati SAMO key data i to
16 brojeva i slova  a to izgleda ovako..redom CAID>Provider>Key8>Index00>key data...
  Nigdje ne vidim kako da idem u poziciju 116 004101> kao što piše u tutorijalu.. :o
Il sam tako glup ili tu nešto ne štima molim vas da pomognete ali MOLIM korak po korak
..znam da je glupo a bio bih zahvalan do groba :-* ;)
« Poslednja izmena: 05.10.2008. 19:52:04 marre »

Van mreže Maverick

• Admin 2
  • Super clan
  • *
  • Like: +135/-9
  • Pol: Muškarac
  • Semper Fidelis...Without Fear

Odg: Pomo? jednom bijedniku!
« Odgovor #1 poslato: 09.12.2007. 20:39:10 »
Pozdrav i dobro došao na forum !

Kao prvo nisi bijednik jer je većina nas, ako ne i svi, počela tako. Ovo što si napisao je zaista početak cijele priče. Dream soft koji imaš u recu je vjerojatno onaj koji je i bio u njemu kad si ga u dućanu kupio, od tada su se mnoge stvari izmjenile, pa je potrebno ubaciti drugi odnosno noviji software, dakle, Dreamsoft ili Metadream kao preduvjet za izmjenu ključeva preko daljinca. Da bi mogao ubaciti drugi soft potrebne su ti kao prvo kabal koji se zove null modem, kao drugo računalo s kojeg ćeš uploadat soft i kao treće software koji će "povezati"  računalo i reciver. To sve možeš naći na ovom forumu i našem uploadu. ( Osim kabla naravno  ;D to ćeš morat kupiti u dućanu )

Najprije od svega slijedi ovaj link http://www.vladix.net/forum/index.php?topic=3.0 i skini metabox tutorijal, pa kad malo proučiš onda nastavljamo dalje.

Vrlo uskoro ćeš gledati ono što želiš,vjeruj mi.

Van mreže idvi

• Junior clan
  • *
  • Like: +2/-0

Odg: Pomo? jednom bijedniku!
« Odgovor #2 poslato: 09.12.2007. 21:00:31 »
???? ::) :-* ovako brzi odgovor nisam ocekivao ..hvala hvala..hvala ::)
pozdrav do sljedeceg pitanja.!